9. januar 2018

EL:CON køber Intelligent Bygningsautomatik

EL:CON har købt virksomheden Intelligent Bygningsautomatik med base i Odense. EL:CON styrker hermed kompetencerne inden for de tekniske specialområder bygningsautomatik og CTS og øger dermed mulighederne for at tilbyde kundetilpassede energi- og miljøoptimerende løsninger til det professionelle marked.


EL:CON har netop indgået aftale om overtagelse af virksomheden Intelligent Bygningsautomatik. Med købet styrker EL:CON sin eksisterende forretning inden for bygningsautomatik, digitalisering, Internet Of Things og industri 4.0.

Ifølge administrerende direktør Jesper Knudsen kommer opkøbet kunderne til gode:

»Vi bliver landsdækkende med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, og kan således tilbyde kunderne løsning af alle typer opgaver inden for bygningsautomatik samt el-tekniske totalleverancer. Vi kan nu i langt højere grad imødekomme alle behov hos vores kunder - uanset om det er meget tekniske og komplicerede løsninger eller mere traditionelle opgaver inden for energioptimering,« fortæller Jesper Knudsen.

Nye kompetencer bliver en afgørende del af væksten

Endvidere understreger direktøren, at de teknologinære kompetencer udgør en afgørende del af væksten fremover, og at købet derfor er en central del af EL:CONs strategi, om at kunne tilbyde kunderne komplette el-tekniske løsninger med innovation i højsædet.

»Vi bliver endnu bedre rustet til at løse specialopgaver inden for bygningsautomatik, nu over hele landet, og derved tilbyde vores kunder endnu bedre energioptimerende og ressource-besparende løsninger, som understøtter den grønne omstilling,« siger Jørgen Kildahl Josefsen, funktionschef for CTS hos EL:CON.

Blandt de største TREND Technology Centre i Danmark

Intelligent Bygningsautomatik har i dag 12 specialiserede medarbejdere inden for bygningsautomatik med primært fokus på Fyn og Sjælland. Med opkøbet bliver EL:CONs samlede CTS-afdeling et af de største TREND Technology Centre i Danmark.

De nuværende ejere i Intelligent Bygningsautomatik, Morten Bang Holmtoft og Ebbe Andersen, fortsætter som henholdsvis salgschef og teknisk chef i EL:CON CTS afdeling.

Kontaktoplysninger

Jesper Knudsen, administrerende direktør
Mail: jekn@elcon.dk
Mobil: 4122 2200

Jørgen Kildahl Josefsen, funktionschef for CTS
Mail: jkjo@elcon.dk
Mobil: 2033 8993

Læs mere om EL:CON her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også