17. september 2018

El Andersen - Ugens Virksomhed i Odense, uge 38 - 2018

For 12 år siden købte Mads Nørlund Henningsen sig ind i El Andersen - den installatørvirksomhed, hvor han selv er udlært. For ham er pålidelighed og gode medarbejdere nøglen til at føre den 60 år gamle virksomhed sikkert ind i fremtiden.

Intet er for stort eller for småt for El Andersen, der er en virksomhed med autoriserede elinstallatører i Odense. Her har man netop afsluttet en stor opgave hos Autohuset Kronsbjerg og været med til renoveringen af en afdeling i Jyske Bank. Men faktisk har virksomheden flest af de mindre elopgaver, fortæller indehaver Mads Nørlund Henningsen. 

- Vi er gode til de mindre elopgaver, og så yder vi en høj service, siger han. 

Mads Nørlund Henningsen er udlært elinstallatør i El Andersen, der blev startet for 60 år siden af Ole Andersens far. For 12 år siden fik Mads Nørlund Henningsen mulighed for at overtage, så han købte sig ind og førte dermed virksomheden igennem et generationsskifte.

Gode folk med mange års erfaring

Når opgaverne handler om elektriske installationer med både svagstrøm og stærkstrøm, skal sikkerheden være i top. Derfor efterprøver man i El Andersen altid installationerne med forskellige test, når en opgave er færdig. 

Og så er der en anden ting, som er med til at sikre, at virksomheden holder et højt sikkerhedsniveau: 

- Det gør vi ved at have nogle gode folk med mange års erfaring. Mange har været her lige så længe, som jeg har, siger Mads Nørlund Henningsen, der har 18 års erfaring. 

Og så er hans medarbejdere gode til at holde sige up to date, når lovgivning og retningslinjer bliver ændret, så de altid leverer en service, der er tidssvarende. 

Pålidelighed får kunderne til at vende tilbage

I El Andersen det ikke raketvidenskab at drive en god forretning. Her overholder man aftaler, kommer til tiden og holder sig til de aftalte priser. Og kunderne ser ud til at være enige, for flere vender tilbage: 

- Det gør de fordi de får en høj service, fordi vi er pålidelige og leverer et godt stykke håndværk, siger Mads Nørlund Henningsen. 

Den strategi fylder El Andersens ordrebøger måned efter måned, og derfor ser fremtiden ser lys ud for den fynske virksomhed.

Kontaktinformationer: 

El Andersen A/S
Havnegade 11, 5000 Odense C
66 13 56 46 / mads@elandersen.dk 
www.elandersen.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også