6. marts 2019

Eddie’s ølshow i Arkaden Food Market

Standupcomedy og ølsmagning: Eddie’s ølshow i Arkaden Food Market

Torsdag d. 21. marts kl. 20.00 gæster Eddie Szweda, ejer af Midtfyns Bryghus, Arkaden Food Market. Her serverer han en hylende morsom ølsmagning samt standupcomedy.

Øl og underholdning i en skøn kombination
Det bliver ikke en klassisk ølsmagning d. 21. marts, når Eddie Szweda står ved roret for det store ølshow. Udover at være ejer af Midtfyns Bryghus, har Eddie flere års erfaring som entertainer både i USA og i Danmark.

Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder han med historier om livet som “nydansker” og mødet med den danske kultur, mens han serverer nogle af sine prisvindende øl.

 2019/orangeriet-450.jpg LÆS OGSÅ:
Kom til inspirationsaften hos Orangeriet


Det bliver en skøn kombination af ølsmagning og underholdning, hvor de deltagende gæster får serveret intet mindre end syv forskellige øl fra Midtfyns Bryghus. Derudover får du som gæst dit eget ølglas med hjem til at nyde en specialøl i sofaen, i lænestolen eller ved spisebordet.

En anderledes og sjov oplevelse
Den underholdende og indbringende aften i Arkaden Food Market bliver en anderledes og sjov oplevelse for øl entusiaster og hele fornøjelsen koster kun 275 kr.

Køb din billet her

Læs mere om Arkaden Food Market på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også