27. august 2018

Eddie Clement A/S – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 35 – 2018

Blikkenslagervirksomheden og familieforetagendet, Eddie Clement A/S, har over 58 år i branchen. Firmaet blev grundlagt i 1960 af Erik Clement, der er far til nuværende indehaver, Eddie. Eddie selv har altid fundet blikkenslagerarbejdet særdeles interessant. På denne måde var det også oplagt, at han på et tidspunkt skulle overtage faderens firma. Dette skete i 1989.

Specialister i blikkenslagerarbejde

Lige siden Erik grundlagde det, der senere skulle blive til Eddie Clement A/S, har virksomheden udelukkende beskæftiget sig med blikkenslagerarbejde. Dette klare fokus på blikkenslagerarbejde har gjort virksomheden til specialister indenfor området.

- Jamen min far startede firmaet, og så overtog jeg det i 1989. Jeg er jo udlært blikkenslager, så det var meget nærliggende. Vi har altid haft fokus på udelukkende blikarbejde, og det er da klart, at når man beskæftiger sig med et område så specifikt, kan man også levere høj kvalitet på det, forklarer Eddie Clement.

Eddie og resten af Eddie Clement A/S udfører alt i blikopgaver og beskæftiger sig med tag- og facadearbejde. Virksomheden laver både skifertag, zink- og kobberbeklædning.

Den faglige stolthed er omdrejningspunktet

Det, som Eddie Clement personligt drives rigtig meget af, er – i samarbejde med sine fire ansatte – at kunne levere et godt stykke arbejde. Faglig stolthed er nemlig omdrejningspunktet i virksomheden.

- Det er klart, at vi alle er glade for at udføre blikarbejde, og så er der jo det her med den faglige stolthed. Det er fedt at levere et godt produkt og køre forbi steder og vide, at det, man lavede for mange år siden, stadig ser rigtig godt ud.  Det, vi laver, holder jo mange år. Man kan jo godt komme forbi ti eller femten år efter og konstatere, at det, vi lavede, stadig fungerer. Det er fedt, beskriver Eddie.  

Eddie Clement A/S udfører opgaver for både private kunder og for erhverv – eksempelvis arbejde på kommunale bygninger. Virksomheden agerer derudover underentreprenører for andre virksomheder og samarbejdspartnere.

Skal holde sig til det, de er gode til

Ligesom det har været tilfældet hidtil, skal Eddie Clement A/S også i fremtiden holde sig til det, de er gode til, nemlig at skabe en god dialog og relation med kunden og herefter lave et godt stykke blikkenslagerarbejde, der er tilpasset herefter.

- Det er klart, at ser man tilbage på de mange år, der er gået, er det oplagt for os at holde os til det, vi er gode til, nemlig blikarbejde. Vi kan rigtig mange ting, og vi kan henvise til referencer, hvor vi har udført gode ’jobs’. Vi får kunder på, at folk ser det blikarbejde, som vi er i stand til at udføre, og det er jo bekræftende, slutter Eddie.

Der er ingen tvivl om, at Eddie Clement A/S nyder godt af, at folk i dag vil have vedligeholdelsesfrie løsninger. Det er netop, hvad zink- og kobberbeklædning af tage og facader giver. Kvalitetsmæssigt ligger virksomheden absolut i den bedste ende, og de har gode priser hele året rundt.

Kontaktinformationer

Eddie Clement A/S
Kingstrupvej 48
5592 – Ejby
Tlf: 6446 14 20
eddie@clement-blik.dk
https://clement-blik.dk/ 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også