5. juni 2019

E-bog om employer branding fra Jemac Kommunikation

Hvem er Jemac?

Jemac Kommunikation er et certificeret rekrutterings bureau, som også tilbyder salgstræning og lederudvikling. 

Virksomheden hjælper andre virksomheder med vækst og muligheder. De arbejder kreativt med rekruttering, salgstræning og ledelsesudvikling for at skabe gode resultater for deres kunder. For dem handler det om at flytte overbevisninger og skabe tryghed for deres kunder samtidigt med at dygtigøre hele medarbejderstaben.

Jesper Dalhus er manden bag Jemac Kommunikation og han har netop udgivet en ny e-bog kaldet Employer Branding. 

Motivationen bag 

I Jesper Dalhus' nye e-bog Employer Branding får du konkrete metoder og værktøjer, som du kan bruge til at skabe et cool employer brand, i din virksomhed.

Jesper fortæller:

I mit daglige arbejde som rekrutteringskonsulent, er der en ting, som jeg har studset over. Nogle virksomheder oplever, at når de slår et job op, bliver de nærmest lagt ned med ansøgninger, mens andre oplever, at det er blevet mere end svært at tiltrække nye medarbejdere.

Jeg læste på et tidspunkt om en virksomhed, som indførte en 4 dages arbejdsuge - altså medarbejderne gik på arbejde i 30 timer, men fik løn for 37 timer. Ret vildt - og mindst lige så vildt at læse om, at de efterfølgende fik over 500 ansøgninger, heraf mange kvalificerede, da de slog et job op. Tidligere havde virksomheden mere end svært ved at tiltrække kvalificerede kandidater!

Dette har inspireret mig til at skrive en sprit ny e-bog om employer branding, hvor du kan læse om, hvordan du kan tiltrække nye medarbejdere til din virksomhed - og fastholde dem du allerede har.

Held og lykke med læsningen - og du er naturligvis velkommen til at tage fat i mig, hvis du har brug for hjælp til at finde din næste, dygtige medarbejder. 

Du kan hente din e-bog lige her: https://jemac.dk/employer-branding-e-bog/

Hvad får du?

I Employer Branding kan du læse mere om:

  • Hvordan I tiltrækker og fastholder kvalificerede medarbejdere nu og i fremtiden
  • At skabe et stærkt employer brand
  • Hvad I kan tilbyde, som medarbejdere værdsætter mere end ekstra løn
  • At skabe et attraktivt brand, som medarbejderne elsker at være en del af
  • Hvordan I sparer tid på rekruttering og skaber en bedre rekrutterings- og onboardingproces
  • Hvordan det rigtige rekrutteringsbureau kan hjælpe jer i hele processsen

Du får 20 siders reelt indhold, som er kort nok til at læse med det samme, og dybt nok til at skabe varige resultater i din virksomhed.

Læs mere om Jemac Kommunikation på BEST OF Fyn lige her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også