18. februar 2019

Druen & Bønnen - Ugens Virksomhed, uge 8 - 2019

Druen & Bønnen – hele dagens spisested – har været at finde på Flakhaven i hjertet af Odense siden 2006. I over nu tretten år har restauranten tilbudt Odense forskellige lækre danske og franske bistrolivretter, som man ikke finder det mange andre steder i rundt i byen. Selvom Druen & Bønnen tilbyder en anderledes og særdeles kvalitetsorienteret madoplevelse, får du dette til en overkommelig pris. Velkommen til hele dagens spisested. 

Danske og franske livretter til overkommelige priser – hele dagens spisested

Druen & Bønnen adskiller sig på flere niveauer fra mange restauranter og caféer i Odense. Foruden restaurantens fokus på de danske og franske livretter, som du får til konkurrencedygtige priser, udskiller Druen & Bønnen sig ved at være ‘hele dagens spisested’.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi gennem vores bistrotilgang tilbyder en anden madoplevelse, end hvad mange andre spisesteder gør i Odense. Vi adskiller os i særdeleshed gennem vores menukort, som i høj grad er dansk-fransk bistroinspireret og indeholder en gennemtænkt sæsonmenu samt en række lidt lettere retter. Et andet element er, at vi ikke holder køkkenet lukket mellem frokost og aften. Man kan spise hos os hele dagen, modsat hvad tilfældet er på mange andre restauranter i byen, forklarer Johanne Hyldal Christensen, der er daglig leder hos centralt beliggende Druen & Bønnen.

Druen & Bønnen har gennem årene udviklet sig fra at være et velbesøgt frokostspisested til også at være en eftertragtet aftenrestaurant. Restaurantens menukort gør stedet oplagt at besøge, hvad enten det er den lille eller store sult, der skal stilles. Med sit omfattende menukort henvender Druen & Bønnen sig bredt og til enhver smag.

Druen & Bønnen er oplagt til afholdelsen af arrangementer

Druen & Bønnens skønne lokaler indbyder til andet end blot ‘almindelige’ restaurantbesøg. Restaurantens lokaler er oplagte til afholdelsen af diverse arrangementer, uagtet om der er tale om et arrangement for familien, vennerne eller kollegaerne.

- Jeg er ret sikker på, at mange ikke er klar over det, men vores skønne lokaler er virkelig oplagte til afholdelsen af arrangementer. Hvad enten det er små eller store arrangementer, gør vores hyggelige atmosfære det oplagt at vælge os. I og med at vi er hele dagens spisested er det også ligegyldigt, hvad tidspunkt man har tænkt sig at ville holde sit arrangement på. Vores uformelle begejstring for velsmag går igen i vores fysiske atmosfære. Det er uformelt og hyggeligt, beskriver Johanne Hyldal.  

Foruden at gøre sig som et oplagt sted at holde sit møde, sin fødselsdag, et jubilæum eller noget helt fjerde gør Druen & Bønnen i det hele taget en stor indsats for at bakke op om byens kulturliv ved løbende at afholde diverse events som eksempelvis ostesmagninger.

Druen & Bønnen har for nylig tilføjet deres menukort, hvad de kalder ‘Bistroretten’. Du kan være med til at bestemme, hvordan denne ret skal se ud. Dette gør du blandt andet ved at gå ind på Druen & Bønnens Facebook-side og give din mening til udtryk.

Kontakt Druen & Bønnen

Vestergade 15 – 5000 Odense C
Telefon: 66 11 18 13
Mail: kontakt@druenogboennen.dk
Web: http://druenogboennen.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/druenogboennen/ 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også