12. november 2019

Druen & Bønnen søger tjener med fokus og flair for selskabs- og eventplanlægning

Da Druen & Bønnen ser frem til at udvide deres restaurant med et nyt uovertruffet, og topmoderne møde- og selskabslokale mangler de en kollega!

Måske er det dig, som de leder efter?

Du kan få mulighed for, at være med til at søsætte, og sætte præg på dette projekt. I samarbejde med køkkenchef, restaurantchef og kollegaer vil du få medansvar for den daglige service og jobbet vil være alsidigt, da de skal kombinere selskabsforretningen med Druen & Bønnens a la carte restaurant.

De søger dog en profil, hvis rolle primært vil blive selskabsforretningens opstart, drift og løbende udvikling.

Ambitionen er at Druen & Bønnen skal drives som i dag, med fokus danske og franske livretter – både til frokost og aften. Møde- og selskabslokalet skal sideløbende danne ramme om byens møder og fester - her forestiller de sig, at du er en erfaren tovholder, som kan varetage hele processen fra første henvendelse til afsluttende opfølgning.

Potentialet skal stedet benyttes til arrangementer, der kan bakke op om byens kulturliv. De lægger derfor vægt på dit ønske om løbende at udvikle, planlægge og gennemføre forskellige events, og de glæder sig til at høre dine ideer til aktiviteter i de nye rammer.

De er et lille team, som hjælper hinanden på tværs af afdelinger, med en ærlig interesse og nysgerrighed -ikke bare for deres fag, men også for forretningen, og dens udvikling, med stort øje på deres gæster.

Et lille team kræver fleksibilitet og stabilitet, men giver også en nærværende mulighed for medindflydelse.
Ambition kræver evne til at være kreativ og effektiv, og er afgørende for at få mulighed for at iværksætte.
Til denne stilling anbefaler de en portion erfaring - både med selskaber og events, på et vist niveau, samt travl og favnende a la carte.

Krøllen på halen er at være organiseret, iværksættende, løsningsorienteret, selvkritisk og kvalitetsbevidst. Vigtigst af alt er, at ovenstående er krydret med lyst, energi og evne til at sikre gæsten sit drømmearrangement og søsætte events som de lige nu kun drømmer om.


Stillingen er fast: 37 timer
Løn: efter aftale
Ansættelse: 1. dec. 2019 - kan aftales nærmere
Ansættelsessamtaler afholdes løbende
Ansøgning og C.V. sendes på mail: kontakt@druenogboennen.dk (Navngiv mailen Tj1920)
Ansøgningsfrist: 30.11.2019

Druen & Bønnen glæder sig til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også