22. maj 2020

Drive-in bio i Middelfart - billetsalg åbner lørdag kl. 17

Skal du have en billet til den populære Drive-in bio i Middelfart? Så sid klar ved tasterne, når Skala.fm åbner op for billetsalget på lørdag kl. 17 - hold øje her!

Fredag den 29. maj skal du tage dine bedste film-makkere, samt banko-venner i hånden - forglem ej din bil - og deltag i Drive-in bio. 

Sydbank, Melfar Posten og Skala FM inviterer til gratis Drive-in-bio, hvor du kan opleve en dansk komedie på det store lærred, mens du sidder i din bil. Det hele foregår på pladsen nedenunder den nye Lillebæltsbro.

  • "Vi viser filmen ”Jagtsæson” med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne, så der er dømt god underholdning, der får smilet frem og som skaber en hyggelig stemning", skriver Skala FM i en pressemeddelelse.

Inden, filmen vises, afholdes der også bil-banko fra 19:00-20:00. Bankopladen køber du i Kvickly Middelfart, og reglerne får du mere at vide om på stedet. Der er begrænset pladser til både banko og visningen af filmen - kun 250 pladser i det hele - så skynd dig at skaffe billet. For at få en af de gratis billetter, skal man lytte med på Skala FM eller tjekke Skala FMs Facebook-side.

Det vil ikke være muligt at købe mad og drikke på pladsen.

Find billetter lige her!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også