2. juli 2018

Diva Middelfart - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 27 - 2018

I 2013 blev Mia Ravn indehaver af Diva Middelfart. Siden Mia overtog Diva Middelfart, er butikken kun vokset. Med konstant fornyelse og optimering af butikkens tøj samt en tilgang til, at de mærker, som butikken har på hylderne, skal være andre mærker, end hvad resten af byens tøjbutikker har, udgør Diva Middelfart en særdeles spændende butik med moderigtigt tøj til både modne og yngre kvinder.

Diva Middelfart skiller sig ud

I forhold til, hvad det måske er tilfældet hos mange andre tøjbutikker, gør Mia Ravn og Diva Middelfart rigtig meget ud af hele tiden at forny og optimere butikkens tøjudvalg. Det er herudover væsentligt for Mia at kunne drive en butik, der har tøjmærker, som ingen andre butikker i Middelfart og omegn har.

- Hos Diva Middelfart går vi meget op i hele tiden at forny os og herigennem optimere vores udvalg af tøj. De mærker, vi har, er der ikke andre butikker i Middelfart, der har. Vi lægger meget energi i at undersøge markedet for spændende nyt tøj og interessante leverandører, beskriver Diva-indehaver, Mia Ravn.

Diva Middelfart, der har eksisteret siden 2005, er inklusive indehaver, Mia Ravn, to ansatte og en deltidshjælper.

Gør du nok for kunder, kan du hamle op med netbutikkerne

Det er Mias klare opfattelse, at gør man nok for sine kunder, er det muligt at holde kunderne i butikken og væk fra netbutikkerne.

- Der er mange butikker, som giver netbutikkerne skylden for, at det ikke går godt. Det er klart, at netbutikkerne selvfølgelig spiller en rolle. Hos Diva Middelfart tror vi dog på, at hvis vi bliver ved med at gøre nok for vores kunder og tilmed hele tiden holder en spændende butik, kan vi også holde kunderne i butikken. Det handler om at lytte til, hvad kunden ønsker, forklarer Mia Ravn.

Diva Middelfart besøges af et relativt bredt publikum af kvinder. Selvom butikkens tøjudvalg formentlig appellerer mest til de modne kvinder, besøges Diva Middelfart også af mange unge.

Det skal være hyggeligt at komme i Diva Middelfart

Ligesom det er tilfældet hos indehaver, Mia, er det opfattelsen blandt hendes ansatte, at det skal være hyggeligt for kunder at komme i Diva Middelfart. Noget af det, som butikkens ansatte er bedst til, er til at trives med kunder.

- Jeg synes, at det er afgørende, at man som butik har et hyggeligt miljø, der gør det nemt for kunder at trives sammen med butikkens ansatte. Det er netop, hvad jeg synes, vi formår at levere. Vi åbner butiksdøren op med et smil hver eneste dag. Kundepleje er noget, vi mestrer til fulde, slår Mia det fast.

Den fem år lange positive udvikling skal fortsætte

Der er ingen tvivl om, at Mia og hendes ansatte vil fortsætte kampen mod netbutikkerne i fremtiden. De fem år, hvor Mia har stået i spidsen for Middelfart, er det kun gået fremad. Dette vidner om en butiksejer, der ved, hvad hun laver.

- Vi er kun vokset i de år, jeg har været her, og det går jeg da stærkt ud fra, at vi skal blive ved med. Vi lægger meget energi i hele tiden at forny os og tilmed gøre noget, som andre tøjbutikker i Middelfart ikke gør. Dette må bestemt betale sig, slutter Mia Ravn. 

Læs mere om Diva Middelfart på butikkens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Diva Middelfart
Algade 72, 550 Middelfart
Tlf: 64 41 14 40
https://www.divamiddelfart.dk/
https://www.facebook.com/divamiddelfart/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også