8. september 2016

Severin kan stolt præsentere deres 4 nye øl

Kom og smag...

De har været på opdagelse i vores egen historie for at finde spændende navne til vores helt nye mikrobryg. I et samarbejde med det nærliggende Trolden Bryghus er velkendte personer fra Severin Jørgensens og FDB / Coops fortid fundet frem fra Danmarkshistorien og pryder nu de flotte flasker. 

Det har været både en ære og en spændende udfordring at finde på nye opskrifter til så berømte navne som Irma-pigen og Hans Wegner,” fortæller Michael Svendsen, indehaver af Trolden Bryghus, der står bag de håndgjorte specialøl.

Vi er stolte af vores historie, og jeg synes det er en fin måde at ære nogle af nøglepersoner igennem tiderne på,” fortæller Per Spanding, vores F&B chef. Han har været tæt involveret i udviklingen af de nye øl, sammen med restaurantchef Jørgen Hansen.
De fire ølnyheder ‘J16’, ‘Original’, ‘Rød Sonne’ og ‘Gyldne Else’ er håndtappet på 50 cl. flasker og findes udelukkende på Severin.

- Hvad med en ‘Rød Sonne’, opkaldt efter Hans Christian Sonne, der startede den første danske brugsforening? Eller måske lyder en ‘J16’, opkaldt efter Hans J. Wegners berømte gyngestol, designet i FDB-regi, mere tiltalende? Man kan også bare starte fra en ende af: Der er hele fire forskellige muligheder for en smagsoplevelse og et kig tilbage i historien.

Læs mere om Severin her... Se deres nye præsentationsvideo her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også