22. november 2019

danbolig Hjallese - Ugens virksomhed uge 48 – 2019

I den sydlige del af Odense Kommune tæt på motorvej og Universitet ligger en af danboligs 5 afdelinger, danbolig Hjallese, en afdeling, der er i stor vækst. Beliggenheden har vist sig værdifuld med både Universitet, det kommende Supersygehus og Letbane som naboer. Og ligesom ved huskøb er beliggenheden altafgørende.

Et område i hastig udvikling

En vidensmastodont, et flagskib af et sygehus og top moderne infrastruktur afstedkommer unægteligt ændringer i nærområdet. danbolig Hjallese oplever allerede, at mange ønsker at bosætte sig i den sydlige del af Odense, og forventningen er, at efterspørgslen kun vil stige de kommende år. Ligeledes har de kunne mærke en stigning i salgsvolumen med et stødt stigende salg af boliger siden 2017 i hele Odense M, S og SØ, som afdelingen i Hjallese dækker over. Men den positive udvikling skyldes i lige så høj grad deres stærke lokale tilstedeværelse. Kunderne kender dem, kommer tilbage eller anbefaler dem videre. Den gode kunderelation er også noget, som vægtes særdeles højt ved danbolig Hjallese.

Kunder i fokus

En kundes anbefaling er den største gave, man kan give en ejendomsmægler. En anbefaling vidner om en rigtig god oplevelse, hvilket er det daglige levebrød, danbolig Hjallese skal leve af. Derfor er ærlighed en vigtig rettesnor i mødet med både sælgere og købere. På den ene side skal de være sælgers mand og få den bedst mulige pris, men det er lige så vigtigt, at køber føler sig mødt med ærlighed og respekt. Forløbet skal altså gå rigtigt til på begge sider af snoren. En vision, som vinder gehør i hele danbolig Odense.

Flere dele af ét hele

danbolig er fordelt på 5 kontorer i hele Odense Kommune med samme ejerkreds og et tæt samarbejde afdelingerne imellem. 5 strategisk placerede butikker muliggør mæglere, som er specialiserede i specifikke område. Derved er der heller ingen konkurrence at spore mellem butikkerne, som deler køberkartotek og glædeligt henviser til hinanden, hvis en kundes ønsker rækker ud over Odense S og Odense SØ. Kunderne skal gerne opleve, de får det bedste fra alle verdener. Men ingen søskende er ens, og der er forskelle at spore blandt de forskellige afdelinger.

Eksperter i salg af rækkehuse

På trods af den organiske hele, som danbolig Odense udgør, er der nogle parametre, som de forskellige afdelinger adskiller sig på. danbolig Hjallese er verdensmestre i salg af rækkehuse og kan for tiden bryste sig af titlen som den mest sælgende rækkehusmægler i Odense Kommune. Odense SØ er et område med relativt mange rækkehuse, men opturen skyldes i lige så høj grad en fokuseret tilgang fra kontoret i Hjallese, en bred målgruppe og et godt køberkartotek. Men udviklingen er ikke isoleret til den sydlige del af Odense, og forventningerne til fremtiden er store.

Lys fremtid i sigte

Fremtidsudsigterne for danbolig Hjallese og danbolig Odense er altså lyse. Forventningen er, at den positive udvikling vil fortsætte i de kommende år; boligmarkedet kører rigtigt godt, og der er nogle positive fremtidsudsigter generelt for Odense som by, som forhåbentligt ligeledes fortsætter.

Kontakt danbolig Hjallese

Odensevej 95, 5260 Odense S 
Telefon: 66194884-1 
Mail: hjallese@danbolig.dk   
Hjemmeside: https://danbolig.dk/butik/odensehjallese
Facebook-side: https://www.facebook.com/dbodensehjallese/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også