5. november 2018

Christine Packness - Ugens Virksomhed i Odense, uge 45 - 2018

I 2011 startede Christine Packness sin egen terapeutiske klinik af samme navn. I syv år har Christine effektivt hjulpet mennesker af med deres problemer og begrænsninger, så de på denne måde har kunnet leve det liv, de ønsker. Uanset om det er flyskræk, eksamensangst, stress eller noget helt fjerde, vil Christine kunne hjælpe dig af med din begrænsende følelse eller adfærd. Den odenseanske terapeut, underviser og foredragsholder beskæftiger sig nemlig med alle former for adfærds- og følelsesmæssige begrænsninger.

Erfaringen lader Christine afhjælpe et væld af problemer og begrænsninger

Noget af det, Christine Packness lukrerer allermest på i sit daglige arbejde med klienter, er hendes erfaring og viden. Med afsæt i Christines brede viden om feltet evner hun at afhjælpe et væld af folks forskellige problemer og begrænsninger.

- For at kunne undervise på masterniveau er du nødt til at vide, hvad du har med at gøre. Jeg har erfaring, og jeg har viden. Derudover er jeg god til at skabe kemi, hvilket gør, at mine klienter altid føler sig trygge. Der skal altid være tryghed og tillid mellem klient og terapeut, for ellers virker det ikke. Det er i samspillet, at forandringen opstår. Jeg skaber ikke forandringen for klienten - det gør de selv. Jeg hjælper bare med den viden og de værktøjer, jeg har, forklarer Christine.

Af eksempler på problemer og begrænsninger, som Christine hjælper folk med at komme af med, kan nævnes stress og diverse former for angst. Det, som folk kommer til Christine med, spænder dog vidt, og klienterne tæller alt fra den lille pige på tolv år, som ikke tør sove ude, og til den ældre mand på 85, som gerne vil have en rejse tilbage til tidligere liv. Der er også de, der aldrig kommer til tandlæge eller ud at flyve grundet skrækken herfor – denne skræk afhjælper Christine også.

Mere end blot terapeut

Foruden til daglig at varetage et hverv som terapeut gør Christine sig også som underviser og foredragsholder indenfor feltet. Uanset om Christine befinder sig i den terapeutiske én til én-position, eller om det er i underviser- eller foredragsholderrollen, arbejder hun ud fra idéen om, at al forandring starter med bevidsthed.

- I alt, hvad jeg beskæftiger mig med, går jeg ud fra, at al forandring starter med en bevidsthed. Det er bevidstheden, jeg giver mine klienter, og det er bevidstheden, som jeg giver til de studerende og de foredragsfremmødte. Mange mennesker i dag har fokus på alt det, de ikke vil eller ikke vil have. Dette fokus er jeg med til at ændre, så folk i stedet kan fokusere på det, de gerne vil eller gerne vil have. Det, du har fokus på, er det, du får, beskriver Christine.

Skolen, hvorpå Christine Packness selv gennemførte sin psykoterapeutuddannelse, tog for nogle år siden selv kontakt til Christine for at høre, om hun kunne tænke sig at blive underviser.

Befinder sig på den rette hylde

Christine er ikke i tvivl om, at hun som underviser og terapeut nuer landet på den rette hylde. Den odenseanske terapeut finder mennesker særdeles interessante, og netop denne store interesse i mennesket giver Christine mod på endnu mere.

- Jeg er landet på den rette hylde. Det er jeg ikke i tvivl om. Jeg er som person meget nysgerrig og vil altid finde den menneskelige psyke interessant og heller aldrig blive færdig med at uddanne mig. Det er en rejse, som aldrig slutter, og jeg nyder den. Jeg vil rigtig gerne arbejde mere med virksomheder - både med de ansatte og med lederne. Hvis lederen har viden og dermed forståelse for, hvordan og hvorfor vi agerer, som vi gør, kan det i sig selv være af forebyggende karakter, når det kommer til eksempelvis stress – dette gælder i bund og grund også for medarbejderne. Viden giver forståelse og forståelse giver rummelighed, og det er der brug for alle steder, slutter Christine. 

Læs mere om Christine Packness på terapeutens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktoplysninger

Christine Packness
Kallerupvej 42, 5230 Odense M
Tlf: 60 51 20 62
kontakt@christinepackness.dk
https://christinepackness.dk/
https://www.facebook.com/christinepackness.dk/

 

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også