21. juni 2018

Chrisholm - Ugens Virksomhed i Odense, uge 26 - 2018

Rødderne til det, der er i dag kendes som Chrisholm, går mange år tilbage. Virksomheden, der er totalleverandør af synlighed og profilering, er et familieforetagende, som har eksisteret helt siden 1947. Med afsæt i en lang historie og således stor erfaring hjælper Chrisholm i dag virksomheder med at styrke deres profil udadtil. Chrisholm beskæftiger sig med ’hele pakken’ - fra udarbejdelse af logo og tryksager til bildekoration, skiltning og storformatprint samt arbejdstøj med tryk og broderi.

Et familieforetagende med en lang historie

Siden grundlæggelsen tilbage i 1947 har Chrisholm udviklet sig i takt med tiden. Virksomheden har sin oprindelse som en butik med speciale i straksfotograferinger og pasfotos. Den dag i dag beskæftiger Chrisholm sig med grafisk synlighed og profilering til erhvervsdrivende:

- Vores historie går langt tilbage, og, som tiden er gået, har vi taget flere forskellige former. På denne måde er vi en virksomhed med mange års erfaring inden for totalløsninger. Den grafiske afdeling, som vores virksomhed har i dag, startede vi op i 1999, beskriver den ene af de to Chrisholm-partnere, Frederik Chrisholm.

Chrisholm drives i dag af Frederik Chrisholm, der er tredje generation i familien, samt af Claus Beck, der har over 25 års erfaring i virksomheden. Frederik og Claus udgør et virksomhedspartnerskab.

Profilering af små og mellemstore virksomheder

Chrisholms kundegruppe tæller klart flest erhvervsdrivende, og blandt disse er der et overtal af både små og mellemstore virksomheder.

- Vi har klart mest med erhvervsdrivende at gøre, og vores ydelser passer rigtig godt til både de små og mellemstore virksomheder. Hos os får disse typer af kunder alt under ét tag, og vi er ikke for ’store’ til nogen. Det hele kører, som det skal, og således har vi heller ikke planer om nogensinde at skulle blive for store til nogen, slår Frederik Chrisholm fast.

Du finder Chrisholm på Stærmosegårdsvej 14, 5230 Odense M.

Går ikke ned på kvalitet

Én af de ting, du kan være sikker på, når du handler med Chrisholm, er, at virksomheden aldrig går ned på kvalitet. 

- Vi bruger altid kvalitetsmaterialer. Kvalitet er noget, vi aldrig vil komme til at gå på kompromis med, og dette på trods af at mulighederne hos os er mange. Vi er gode til synlighed og profilering i højeste kvalitet, så uanset hvad du ender med at vælge hos os, vil du altid ende op med et kvalitetsprodukt, du er glad for, udtrykker Frederik.

Kunder får personlig kontakt

En anden mærkesag for Frederik, Claus og resten af teamet er, at virksomheden altid skal have personlig kontakt til sine kunder. Det er Chrisholms opfattelse, at dette unægteligt er med til at give kunden en forbedret oplevelse.

- Vi går meget op i personlig kontakt, således at hver kunde har deres egen medarbejder og kontaktperson. Vi koncentrerer os meget om, at kunder ikke skal til at snakke med alle i virksomheden men i stedet har én person, de kan rådføre sig med. Dette er, hvad der skaber en personlig service, forklarer Frederik Chrisholm.

Udvikling og vækst er et klart mål

For Frederik og Claus er det et klart mål, at virksomheden på sigt skal udvikle sig og vækste.

- Det er klart, at jeg håber, at vi kan køre virksomheden mange år ud i fremtiden. Vi har allerede kørt i mange, mange år, og vi prøver at følge med tiden, hvilket jeg også synes, at vi formår. Vi går en rigtig spændende tid i møde, slutter Frederik Chrisholm, der – i partnerskab med Claus Beck – forhåbentlig skal drive Chrisholm de næste mange år.

Læs mere om Chrisholm på virksomhedens profilside her på BEST OF Lillebælt

Kontaktinformationer

Chrisholm
Stærmosegårdsvej 14
5230 Odense M
Tlf.: 66 15 42 14
salg@chrisholm.dk                   
http://chrisholm.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også