19. marts 2019

Champagneaften på Restaurant Skovbakken

Restaurant Skovbakken ved Odense Zoo inviterer til en luksuriøs champagneaften, hvor der bliver serveret 1 glas champagne til alle retter fra Champagnehuset Bouché Pére & Fils samt 1 glas dessertvin. 

Tid og sted
Fredag d. 5. april 2019 fra kl. 18.30-22.30
Restaurant Skovbakken
Sdr. Boulevard 314
5000 Odense C

Aftenen starter med:
1 gl. Champagne
Danske Østers m. jernurt – tørret laks – røgsalt
Krokette m. grisetæer – pistacie – figenmarmelade

Herefter serveres følgende menu:


Issing og krabbe
skummende fløde veloute – polynesisk vanilje – frisk fennikel – sprød kantarel m. kyllingesmag

Ål og Kalvesky
løg – kvæder – stegt porre

Gåsehals
fyldt m. kogt kartoffel – løvstikke – hummer – emulsion af ramsløg

Sprængt røget Kylling
brisler – trøffel – rødbedesky – smør

Mandelsablet m. æbler og karamel
moccais – karamel – æblegelé

Pris pr. kuvert kr. 998,00
Bordbestilling nødvendigt - Bestil bord på tlf. 66 12 11 77

Læs mere om Restaurant Skovbakken på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også