Champagneaften på Restaurant Skovbakken
Restaurant Skovbakken ved Odense Zoo inviterer til en luksuriøs champagneaften, hvor der bliver serveret 1 glas champagne til alle retter fra Champagnehuset Bouché Pére & Fils samt 1 glas dessertvin.
Tid og sted
Fredag d. 5. april 2019 fra kl. 18.30-22.30
Restaurant Skovbakken
Sdr. Boulevard 314
5000 Odense C
Aftenen starter med:
1 gl. Champagne
Danske Østers m. jernurt – tørret laks – røgsalt
Krokette m. grisetæer – pistacie – figenmarmelade
Herefter serveres følgende menu:
Issing og krabbe
skummende fløde veloute – polynesisk vanilje – frisk fennikel – sprød kantarel m. kyllingesmag
Ål og Kalvesky
løg – kvæder – stegt porre
Gåsehals
fyldt m. kogt kartoffel – løvstikke – hummer – emulsion af ramsløg
Sprængt røget Kylling
brisler – trøffel – rødbedesky – smør
Mandelsablet m. æbler og karamel
moccais – karamel – æblegelé
Pris pr. kuvert kr. 998,00
Bordbestilling nødvendigt - Bestil bord på tlf. 66 12 11 77
Læs mere om Restaurant Skovbakken på BEST OF Fyn