28. januar 2019

CaViThe - Ugens Virksomhed, uge 5 - 2019

For Karen Klestrup, der er kvinden bag CaViThe, har interessen for vin og specialiteter altid været der. I flere år var Karen medlem af Odense Vinlaug, og her voksede interessen for vin og specialiteter sig så stor, at den vinglade odenseaner fik mod på at åbne egen vin- og specialitetsbutik. Gennem nu seksten år har Karen beskæftiget sig med salg af vin, spiritus, kaffe, te og specialiteter.

Togføreren, der fik øjnene op for vin og specialiteter 

Året hed 2003, da Karens interesse for vin og specialiteter voksede sig så stor, at hun fik mod på at arbejde med det til daglig gennem åbning af egen butik. Siden åbningen har Karen udviklet sin butiks sortiment til også at omfatte meget andet end blot vin og specialiteter.  

I startede beskæftigede jeg mig mest med vin og forskellige specialiteter. Siden 2003 er sortimentet i butikken dog udviklet betydeligt. Foruden vin, rom, gin og whisky kan du i dag også få specialiteter og kvalitetsprodukter indenfor også kaffe, te og chokolade, forklarer Karen Klestrup.   

Adressen hed Skibhusvej 90 i Odense C i 2003. I 2015 fik Karen og CaViThe mulighed for at flytte ind i en historisk Stecher-bygning fra 1950’erne, hvilket kun har gjort, at Karen har haft mulighed for at udvikle sin CaViThe-butik. I dag hedder adressen således Skibhusvej 77.  

Nysgerrighed giver spændende sortiment 

Hvad end det gælder vin, spiritus, kaffe, te eller specialiteter, tilbyder CaViThe kvalitetsvarer indenfor givne produktrække. Ud over de mange forskellige kvalitetsprodukter sørger Karen og CaViThe for at levere en ekstra god service og tilmed følge med i de nyeste tendenser indenfor branchen.  

Én ting er sikker. Vi leverer en service ud over det sædvanlige. Vi er dertil meget imødekommende og altid med på de nyeste trends. Vi er meget proaktive og fremadrettet i forhold til, at vi absolut vil følge med. Folk kan altid regne med en butik, hvis personale følger med i nye tendenser indenfor branchen, beskriver CaViThe-indehaveren.  

Den kendsgerning, at Karen og resten af CaViThe holder sig opdateret om diverse tendenser indenfor branchen, er et naturligt resultat af Karens oprigtige passion for at lære branchens bedste kvalitetsvarer at kende. En del af det at levere god service overfor kunden, mener Karen, er nemlig også, at man kan tilbyde kunden de mest interessante varer.  

Loyale kunder og flere nye initiativer skal også tegne fremtiden 

Siden CaViThes åbning i 2003 har Karen Klestrup nydt godt af en masse loyale kunder fra Skibhuskvarteret i Odense. Kunder kommer igen og igen, hvilket naturligvis skal ses som en kvalitetsstempling af den service, den række af varer og de mange initiativer, man kan få og blive en del af hos CaViThe. Netop disse elementer skal også tegne en god og sund fremtid.  

-  Jeg er meget glad for, hvordan det hele er lige nu. Alt det hårde arbejde, jeg har lavet, har båret frugt. I 2008, hvor den store krise herskede, turde jeg ikke sige til nogen, at vi faktisk havde fremgang i butikken. Jeg har haft loyale kunder gennem nu seksten år, og der skal naturligvis lyde en stor tak til dem. De har virkelig støttet op om det. Gennem flere spændende initiativer vil jeg selvfølgelig sørge for, at det hele fortsætter i fremtiden, slutter Karen Klestrup. 

Ud over at have engageret sig i lokalområdet gennem blandt andet produktionen af en Skibhusøl kører CaViThe også fredagsbar og vinklub, hvor man til sidstnævnte kan få et halvårsabonnement for 600 kroner, hvilket giver én gratis flaske vin om måneden og rabat på diverse flasker. D. 4. april tager vinklubben på udflugt til en vinimportør - læs mere om dette på CaViThes hjemmeside.  

Kontakt Karen og CaViThe 

CaViThe 
Skibhusvej 77, 5000 Odense C 
Telefon: 51 16 90 36 
Mail: cavithe@email.dk  
https://www.cavithe.dk/  
https://www.facebook.com/CaViThe/  

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også