7. januar 2019

C. A. Larsen Automobiler – Ugens Virksomhed, uge 2 – 2019

Med to afdelinger i Jylland og fire på Fyn er den autoriserede Citroën-, Peugeot- og Suzuki-forhandler, C. A. Larsen Automobiler, stærkt repræsenteret på Fyn og i det nærtliggende område. Automobilforhandleren åbnede for nylig en afdeling i Ringe og dette med tanke på, at området virkede rigtig spændende. Ligesom det er gældende for andre af C. A. Larsens afdelinger, har man som mål i Ringe at kunne tilbyde biler i alle prisklasser. 

Autoriseret indenfor Citroën, Peugeot og Suzuki 

Det faktum, at man hos C. A. Larsen Automobiler er autoriseret indenfor Citroën, Peugeot og Suzuki, gør, at automobilforhandleren er eksperter indenfor hver af disse mærker. C. A. Larsen Automobiler er både autoriseret forhandler, værksted og skadescenter til disse bilmærker, hvilket giver autoforhandleren nogle fordele i forhold til ikke-autoriserede forhandlere.  

-  Det, at vi er autoriseret, betyder, at vi er dem, der er ‘bedst’ til bilerne. Vi har stort kendskab til bilerne og deres dele, og det er naturligvis noget, der bidrager stort til, at kunder føler sig trygge hos os, forklarer Emil Skovsbo, der er salgsansvarlig hos C. A. Larsen Automobiler i Ringe.  

Modsat resten af C. A. Larsen Automobilers afdelinger beskæftiger man sig på nuværende tidspunkt kun med salg og service af Citroën- og Suzuki-biler i afdelingen i Ringe.  

Stort udvalg af brugte biler gør, at man kan ramme bredt

Foruden at kunne tilbyde et bredt udvalg af nye Citroën-, Peugeot- og Suzuki-biler (blot Citroën- og Suzuki-biler i Ringe), gør man hos C. A. Larsen Automobiler meget i brugte biler. Netop dette har bilforhandleren et meget klart mål med.  

- Det er et overordnet mål hos C. A. Larsen Automobiler at kunne tilbyde biler i alle prisklasser, da vi herigennem vil ramme mest muligt bredt. Af netop denne grund er det også, at vi vælger at beskæftige os rigtig meget med brugte biler ved siden af vores nye biler fra Citroën, Peugeot og Suzuki. Selvom vi er autoriseret i bestemte mærker, beskæftiger vi os – qua vores brugtbiler – med et hav af forskellige bilmærker, hvilket gør, at vores kompetenceniveau jo egentlig breder sig over mange forskellige mærker, beskriver Emil Skovsbo. 

At C. A. Larsen Automobiler råder over hele seks afdelinger gør, at autoforhandleren nemt kan rykke rundt på bilerne afdelingerne imellem, hvis man skulle ønske en bil, som en anden afdeling har. Man har som kunde altså adgang til et sortiment, der strækker sig over hele seks forskellige afdelinger.  

Åbent hus og masser af nytårstilbud 

C. A. Larsen Automobiler fejrer nytåret med åbent hus og masser af nytårstilbud. Selve det åbne hus løber af stablen i de kommende to weekender, hvor der er åbent både lørdag og søndag fra 11.00 - 16.00, og hvor autoforhandleren er vært for kransekage, champagne og masser af nytårspynt. 

Blandt de mange tilbud, C. A. Larsen Automobiler tilbyder lige nu, kan du blandt andet spare 10.000 kr. på udvalgte Suzuki-biler, og på Citroën-biler kan du spare op til 58.000 kr. En Citroën C3 starter eksempelvis fra 119.990 kr., hvilket ikke er set billigere før hos Citroën. Kig forbi C. A. Larsen Automobiler og gør dig en god handel. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også