10. september 2018

Byens Tømrer & Tag – Ugens Virksomhed i Odense, uge 37 - 2018

Vennerne, Morten Orloff og Sebastian Schweickart, grundlagde Byens Tømrer & Tag i marts 2016. Morten og Sebastian havde flere år forinden været kollegaer i forskellige virksomheder. Da tømrerfirmaet, som de befandt sig i i 2016, dog gik konkurs, fandt de to venner ud af, at nu ville de stå for en tømrervirksomhed selv.

Specialister i tagarbejde

Sammen med deres lærling udgør Morten Orloff og Sebastian Schweichkart et tømrerfirma, der løser opgaver for både private kunder og for erhvervsbranchen. Selvom Byens Tømrer & Tag magter mange forskellige tømreropgaver, beskæftiger de sig hovedsageligt med tagarbejde.

- Vi er et tømrerfirma, der oftest udfører tagarbejde. Vi monterer dog også døre og vinduer og istandsætter lejligheder, så det er egentlig meget allround. Særligt om sommeren laver vi en masse tag, og hvor vi så om vinteren oftest beskæftiger os med indendørsopgaver, beskriver Morten Orloff.

Hvad end du skal have renoveret dit hus eller står og skal have nybygget eller tilbygget, er Byens Tømrer & Tag klar på at varetage opgaven. Morten og Sebastian vurderer dine ønsker og behov professionelt og vejleder dig ud fra dette.

Kvalitetsarbejde og oprydning er et hovedfokus

Når Byens Tømrer & Tag går ind til en arbejdsopgave, er det alfa og omega for Morten og Sebastian, at de holder deres aftaler. Aftalerne, der laves, indeholder altid, at der udføres et godt stykke arbejde hos kunden. Foruden et stort fokus på kvalitetsarbejde vægter Morten og Sebastian ligeledes højt, at de holder byggepladserne, som de befinder sig på, rene.

- Når vi har en aftale, har vi en aftale, og vi holder den. Ved siden af det at udføre et godt stykke arbejde er det dog også et klart fokus for os, at vi gør rent efter os selv, når vi arbejder. Vi sørger for, at vi holder byggepladsen ren – særligt op til weekenden. På denne måde slipper kunden for at skulle gå i en fuldstændig uoverskuelig ’byggeplads’ derhjemme, mens vi arbejder. Vi mener, det er god skik, forklarer Morten.

I forbindelse med ovenstående fokus på at en aftale er en aftale, gør Morten og Sebastian meget ud af ikke at love kunden, at de eksempelvis kommer om et par dage, hvis de ved, det ikke er muligt. Byens Tømrer & Tag vil hellere give en tidsramme på eksempelvis to uger, og at de så holder den.

Forskellen, man gør, er, hvad der driver værket

Forskellen, Byens Tømrer & Tag gør, fra når de møder ind til en opgave, og til de går hjem om eftermiddagen, er noget af det, der driver Morten og Sebastian allermest. Opgaverne løses effektivt, og sådan skal det blive ved med at være.

- Det, vi allerbedst kan lide, er, at, når vi efter at være mødt ind om morgenen og så går om eftermiddagen, kan se, hvad der er sket - at vi kan se, at vi får noget fra hånden. Det er rigtig fedt at se den forskel, man gør, når man arbejder med en opgave. Jeg synes, vi er effektive, og sådan er det da oplagt, at vi fortsætter, slutter Morten.

 

Kontaktinformationer

Byens Tømrer & Tag
Tlf: 2868 30 18 og 2876 8077
info@byenstoemrerogtag.dk
https://byenstoemrerogtag.dk/
https://www.facebook.com/byenstoemrerogtag/

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også