10. december 2018

Bullerup Begravelsesforretning har ansat ny medarbejder

Bullerup Begravelsesforretning ejes og drives af Lene og John Yde. På grund af sygdom vil man fremover ikke i samme omfang møde John, som man før har gjort. Grundet netop dette har Bullerup Begravelsesforretning valgt at gøre to ansatte til tre og altså ansat Bettina Sommer, der siden august har gjort sig som bedemand hos begravelsesforretningen. John Yde bistår stadig med bisættelser og begravelser i det omfang, det er muligt.  
 
 
Bettina Sommer har været sygeplejerske gennem flere år og har siden august vist, at hun er en dygtig bedemand. Når folk fremover henvender sig til Bullerup Begravelsesforretning, vil de – uanset afdeling henvendelsen er tilfaldet - altså også møde Bettina og lære hende at kende.  
 
 
Det, der betegner Bettina som bedemand, er, at hun går helhjertet ind i arbejdet. I henhold til menneskelige værdier såvel som arbejdsmæssige evner er Bettina det oplagte valg til stillingen som bedemand hos Bullerup Begravelsesforretning. Hende og Lene Yde supplerer nemlig hinanden rigtig godt. Fremover er det altså primært Lene og Bettina, der vil gøres sit bedste for at hjælpe med begravelsen eller bisættelsen af jeres kære.  
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også