2. marts 2018

Bryggeriet på Flakhaven modtager super anmeldelse

Hårdt arbejde belønnes

Bryggeriet Flakhaven i midten af Odense er i et visuelt perspektiv nok mest karakteriseret ved restaurantens imponerende bryggeri og store kobberkedler. Siden 2016, hvor restauranten skiftede ejer, har køkkenchef og medindehaver, Jesper Danielsen, samt hans personale arbejdet hårdt for at kunne levere lækre øl og god dansk- og franskinspireret mad.

Det hårde arbejde, som Jesper og hans ansatte har lagt for dagen siden overtagelsen i 2016, blev fredag belønnet af Fyens Stiftstidendes madanmelder, der gav Bryggeriet Flakhaven hele fem ud af seks stjerner. Anmeldelsen fra Fyens Stiftstidende er noget, der gør Jesper utrolig stolt:

”Jamen en sådan anerkendelse er da helt sikkert noget, der gør os rigtig glade og stolte. Vi vidste jo ikke engang, at de havde været her. De kom bare ned til os den anden dag for at tage billeder af vores restaurant. Her fortalte de, at de tidligere havde været på besøg med en madanmelder. Det gjorde os selvfølgelig lidt nervøse i starten, da de ikke rigtigt sagde noget om, om anmeldelsen var gået godt eller skidt. Vi så jo så i dag (fredag d. 2/3 red.), at den var rigtig god, så det er fedt”, udtrykker Jesper.

Anmeldelsen kan bruges fremover

Det helt særlige ved anmeldelsen er for Jesper og resten af personalet på Bryggeriet Flakhaven, at sådan noget ikke sker særlig tit. Af netop denne grund vil Jesper og resten af hans personale også bruge anmeldelsen alt det, de kan:

”Det er ikke så tit, at man bliver anmeldt. Vi er mange restauranter, som anmelderne skal nå rundt til. Vi kan sagtens gå at rose personalet hver dag og fortælle dem, hvor gode de er. Det er bare noget andet, når anerkendelsen kommer fra en ekstern madanmelder. Det er noget helt specielt, og vi vil bruge det alt det, vi kan fremover. Vores personale går med en del mere ret ryg i dag, end de plejer, og det vil de gøre mange dage endnu”, gør Jesper det klart.

Jesper Danielsen og resten af hans personale håber på, at anmeldelsen vil skubbe endnu flere gæster mod Bryggeriet Flakhaven. Skulle du have lyst til at bruge en aften på Bryggeriet på Flakhaven, kan du finde restauranten i hjertet af Odense og på adresse: Flakhaven 2, 5000 – Odense C. Du kan bestille bord på: 66 12 02 99.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også