3. september 2018

Bruun & Nielsen – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 36 – 2018

Efter at have arbejdet sammen gennem flere år valgte Birger Nielsen og Erik Bruun i 2006 at blive partnere. I denne forbindelse blev Bruun & Nielsen A/S – en forholdsvis utraditionel transportvirksomhed – til. Siden grundlæggelsen er det gået én vej for transportvirksomheden, og det er frem.

En utraditionel transportvirksomhed

Noget af det, man bider mest mærke i, når man lærer Bruun & Nielsen bedre at kende, er, hvor utraditionel virksomheden har været i forhold til de mange traditionelle vognmænd, der findes i logistik- og distributionsbranchen. Hos Bruun & Nielsen ser man ens lastbiler som et produktionsredskab.

Logistik og distribution er selvfølgelig vores kernekompetencer. Vi er dog meget anderledes end vores kolleger. Vores vogne kører mellem 17 og 19 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året. Vi har ikke den der tilgang med, at hver ansat skal have sin egen personlige vogn. Vi udnytter vores vogne alt det, vi kan, og dette giver en stor alsidighed i virksomheden.  Jeg kender faktisk ikke nogen vognmænd, der gør det på den her måde, beskriver Birger Nielsen det.

Birger Nielsen, Erik Bruun og resten af Bruun & Nielsen A/S leverer efter ’just in time’-princippet. 80 procent af logisk- og distributionsfirmaets leverancer foregår på klokkeslættet, hvilket naturligvis er til stor glæde for virksomhedens kunder.

En klar strategi har givet ekstremt vokseværk

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Bruun & Nielsens utraditionelle tilgang til det at drive transportfirma har været noget, der har virket. Siden 2010 er virksomheden gået fra være to ansatte og til, at virksomheden i år tæller 130 ansatte.

Fra start har vi haft en helt bestemt strategi, som vi har arbejdet ud fra for at nå det mål, som vi har opnået frem til i dag. For os har det hele tiden handlet om, at vi skulle drive en virksomhed, hvor man er troværdig, og hvor man overholder det, man lover. Derudover har det været et klart mål for os, at vi skulle holde os til det, vi ved noget om, nemlig logistik og distribution, forklarer Birger.

Internt i Bruun & Nielsen varetager Birger iværksætterrollen og det administrative arbejde på kontoret. Hans kompagnon, Erik, sørger for al firmaets materiale og for, at bilerne hele tiden holdes ordentlige og rene.

På ingen måde løbet tør for kræfter endnu

Både Birger og Erik er glade for den rejse, som de og resten af Bruun & Nielsen har gennemgået siden virksomhedens grundlæggelse. Engagementet fra medarbejderne er der, og virksomheden er på ingen måder løbet tør for kræfter endnu.

Jeg er meget glad for den rejse, vi har haft. Alle ansatte bidrager til, at det samlede produkt er godt, og at vi på denne måde holder fast i vores kunder. Vi er alle meget motiverede til at skulle fortsætte på denne måde i fremtiden, slutter Birger Nielsen.

Kontakt Bruun & Nielsen

Bruun & Nielsen
Industrivej 26
5592 – Ejby 
Tlf: +45 64 42 20 45
https://bruun-og-nielsen.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også