18. juni 2018

Bruun Gadegaard – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 25 – 2018

I over et år har Michael Bruun Gadegaard drevet sin egen trykvirksomhed hjemme i garagen på Åvænget 31 i Harndrup. Som selvstændig er tingene gået rigtig stærkt for Michael den seneste tid. Hver eneste uge har han et væld af kunder at skulle servicere.  

Trykte reklamer har altid været en hobby

Allerede inden nuværende indehaver af Bruun Gadegaard, Michael Bruun Gadegaard, startede sin virksomhed, beskæftigede han sig over flere år med trykte reklamer, henholdsvis som en hobby og som praktikant. Da Michael lynhurtigt fandt ud af, at han var så god til trykte reklamer, at der kunne blive kunder nok til at starte selvstændigt, valgte han i 2017 at gå denne vej.

- Vi startede Bruun Gadegaard op d. 24. maj 2017. Det var egentlig meningen, at vi først skulle have gjort det i 2019 eller 2020, men da kundegruppen og -potentialet voksede så hurtigt, var der grund nok til allerede at starte virksomheden i 2017, beskriver Michael Bruun Gadegaard.

Med sin virksomhed, Bruun Gadegaard, laver Michael trykte reklamer og printreklameløsninger til alle former for overflader, herunder blandt andet tøj, biler, krus og kuglepenne.

Laver det hele hjemme i garagen

Et charmerende aspekt ved Bruun Gadegaard er, at indehaver, Michael, trykker alle sine produkter i garagen på hjemmeadressen på Åvænget 31 i Harndrup. Kun én gang imellem tager Michael sine trykmaskiner med på markeder rundt om i Danmark.

- Som udgangspunkt har jeg det hele herhjemme. Vi fik lavet vores garage fuldstændig i stand, og det gør det muligt at drive virksomheden hjemmefra. For at komme ud at præsentere og markedsføre vores produkter for potentielle kunder kører vi af og til ud på markeder med vores grej. Vi har faktisk lige været på Sjælland og i Sønderjylland to weekender i træk, forklarer Michael.

Stor efterspørgsel

Som selvstændig har Michael Bruun Gadegaard masser at se til. De mange timer, der skal bruges på selve trykken af reklamer, gør, at han ikke har alt for megen tid til at fokusere på markedsføring. Grundet den høje kvalitet, Michael leverer i sit arbejde, har han på nuværende tidspunkt dog heller ikke brug herfor. Kunder kommer nemlig af sig selv, når de hører om Bruun Gadegaard.

 - Det gør egentlig ikke så meget, at jeg ikke har tid til at fokusere på at markedsføre virksomheden. Kunder kommer af sig selv gennem mund til mund, og det kan jeg naturligvis kun glæde mig over.

Med kunder i Sønder- og Midtjylland samt på Fyn og på visse dele af Sjælland kan Michael Bruun Gadegaard glæde sig over at have kunder i store dele af hele Danmark.

Kvaliteten i løsningerne skal tegne fremtiden

Noget af det, Michael gør bedst, er, at han altid giver kunder høj kvalitet i de løsninger, som han leverer. Den høje kvalitet på de trykte reklamer og printreklameløsningerne, som han leverer, er, hvad der giver tilfredse kunder, der taler godt om Bruun Gadegaard til venner, bekendte og netværk. Sådan skal det fortsætte i fremtiden.

- Der er ingen tvivl om, at det, vi lever højt på, er den høje kvalitet, vi leverer på det tryk og de printreklamer, vi laver. Ingen er naturligvis fejlfrie. Da jeg er klar over dette, er det også, at jeg gør alt for at undersøge og afklare alt med kunden, før trykket laves. Jeg sender altid et prøvetryk til kunden før, jeg laver hele ordren. På denne måde har kunden godkendt det, og begge parter er glade. Sådan vil jeg klart fortsætte i fremtiden også, slutter Michael Gadegaard.

Skulle du have brug for at få trykt noget, kan Bruun Gadegaard alle dage tilbyde konkurrencedygtige priser, der naturligvis er din fordel. Kontakt Michael gennem nedenstående informationer. 

Læs mere om Bruun Gadegaard på virksomhedens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Bruun Gadegaard
Åvænget 31 – 5463, Harndrup
Tlf: +45 52 40 82 34
info@bruungadegaard.dk
www.bruungadegaard.dk
https://www.facebook.com/bruungadegaard/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også