30. januar 2019

Bootcamp for mænd

Ifølge statistikkerne står mænds sundhed generelt dårligere end kvinders. Det synes vi i Fit&Sund Middelfart der skal laves om på!

Vores bootcamp KUN for mænd henvender sig til dig der gerne vil reducere din fedtprocent, øge din muskelmasse og opnå generelt forbedret styrke og kondition sammen med ligesindede.

Vores mål er at du gennem de 8 uger får kickstartet din træning og samtidig får hentet inspiration til effektiv og sjov træning på egen hånd efterfølgende. Vores personlige trænere Claes, Gustav og Rebekka står klar til at give dig en fed og motiverende træning - HVER gang.
På kostworkshoppen med vores diætist Maria er der INGEN løftede pegefingre, men i stedet ønsker hun at gøre det mere ligetil og overskueligt at få en sundere hverdag, med plads til både øl, røde bøffer og alt det du elsker at sætte tænderne i!

Du mødes med de andre 2 gange ugentligt, mandag og onsdag aften, til fællestræning, og herudover vil du blive målt og vejet samt få kropsanalyse ved start og slut af forløbet - hvis du har lyst. Maria afholder en kostworkshop i løbet af de 8 uger, og herudover laves en lukket facebookgruppe hvor I kan sparre med hinanden.

Vi afholder informationsmøde onsdag d. 6. februar '19 kl. 19:00 - det er ganske uforpligtende at deltage. Du kan tilmelde dig på middelfart@fitogsund.dk

Hos Fit&Sund & Proaktiv tror vi på at sundhed også er for mænd, og netop derfor kører vi en uhørt lav intro pris på netop disse 8 uger. For kun kr. 999,- har du adgang til personlige trænere og diætist i 8 uger!

Ses vi?

Læs mere om Fit&Sund på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også