19. maj 2015

Boligkontoret Fredericia udgiver stor gratis hyldestbog

I dag d. 19. maj kl. 14.30 udgiver Boligkontoret Fredericia en 240 siders hyldestbog til ære for beboerne, de ansatte og alle de frivillige, som i løbet af de sidste 100 år har været med til at præge den almene boligkultur i de fire boligforeninger, som i dag udgør Boligkontoret Fredericia

100 års lokal, almen bolighistorie på tryk 
I år er det 100 år siden, at den første almene boligforening – Arbejdernes Boligforening – så dagens lys i Fredericia. I den forbindelse udgiver Boligkontoret Fredericia en historisk hyldestbog i et begrænset oplag til ære for de mange beboere og beboerdemokrater i de fire tidligere foreninger.  

Bogen er fyldt med anekdoter, facts og sjove billeder fra de fire tidligere foreninger bag: Arbejdernes Boligforening, Andelsboligforeningen, LAB og Selvbyggerbo. 

En sjov og anderledes beskrivelse af den lokale, almene bolighistorie i Fredericia de sidste 100 år:
Bogen er nemlig en dobbbeltbog på 240 sider:

  • En ’gammel’ del tryk på ’gammel’ gulnet og ru papir og med sort/hvide fotos, der fortæller om højdepunkterne i de fire tidligere foreningers historie.
  • En ’ny’ del, trykt på hvidt, glat papir og med farvefotos, der fortæller den nyeste historie fra det, der i dag er Boligkontoret Fredericia.

Kig forbi Administrationen og
***  HENT DIN bogGAVE  ***
fra tirsdag d. 19. maj kl. 14.30

Boligkontoret Fredericia, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

Læs mere

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også