3. april 2018

Bolighuset Werenberg - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 14 - 2018

Bolighuset Werenberg, som har beliggenhed i Brenderup på Nordfyn, blev grundlagt af Vivi og Flemming Werenberg helt tilbage i 1964, hvor bolighuset her startede som en 120 kvadratmeter stor butik. I de 54 år, der er gået siden bolighusets grundlæggelse, er tingene gået utroligt stærkt. I dag er Bolighuset Werenberg et 11.000 kvadratmeter stort bolighus, der har kunder i hele Danmark.

Danmarks største selvstændige bolighus

Noget af det, der kendetegner Bolighuset Werenberg allermest, er bolighusets imponerende størrelse. Med over 11.000 kvadratmeter kan Werenberg prale af at være Danmarks største selvstændige bolighus. Alene i bolighusets butik har Werenberg over 145 sofaer, 175 sofaborde, 100 spiseborde og 75 senge stående til fremvisning og afprøvning. Marketingkoordinator hos Bolighuset Werenberg, Lykke Kronquist, er stolt af det store udvalg, som Werenberg kan vise frem til sine kunder:

- Der er ingen tvivl om, at det er en fordel for os, at vi kan fremvise så mange møbler i vores butik. De mange møbler giver rig mulighed for kunder i forhold til at afprøve en masse forskelligt. Vi har et virkelig bredt sortiment, og det gør, at vores kunder har gode muligheder for at finde frem til det rette køb, når de besøger os.

Werenberg brænder for at give kunden merværdi

Et andet kendetegn, som man ikke kan komme udenom, når man snakker om Bolighuset Werenberg, er selve den merværdi, som butikkens ansatte giver til sine besøgende kunder. Samtlige ansatte er faglærte, og de brænder for at give kunden merværdi gennem vejledning og dyberegående beskrivelse af produkters egenskaber og baggrundshistorie:

- Vi gør meget ud af at give kunden et godt indblik i de produkter, som vedkommende ønsker at købe. Alle vores ansatte er faglærte, og de er sat ind i samtlige produkters egenskaber og baggrund. Er eksempelvis en stol i en given lædertype, gør vi meget ud af at fortælle, hvad netop denne lædertype betyder for produktet og benyttelsen heraf, beskriver marketingkoordinator, Lykke Kronquist.

I bestræbelserne på at kunne give kunder et bedst muligt indblik i de møbler, der sælges, gør man hos Bolighuset Werenberg meget ud af at sende butikkens sælgere på besøg hos de leverandører, som man køber produkter af. Man har blandt andet lige besøgt den svenske sengeleverandør, Hästens, som er et brand, der har eksisteret i over 100 år:

- Møbler fra Hästens er ikke noget, man bare lige får fra den ene dag til den anden. Det er et brand, der passer godt på sit image. Vi har lige fået et eksklusivt Hästens-showroom i vores butik. Forud for dette var to af vores sælgere på besøg hos Hästens i Sverige, hvor de lærte alt om producentens håndsyede produkter. Hvad dette besøg gør, er, at vores sælgere bedre kan formidle historien videre til vores kunder og herigennem give dem en rigtig god oplevelse, forklarer Lykke Kronquist.

Et bolighus, der kan det hele

Ud over et bredt sortiment samt afgivelsen en god merværdi for kunden, kan Werenberg beskrives som et bolighus, der kan lidt af det hele. Besøger man butikken, kan man være sikker på at blive mødt af en smilende medarbejder, der er mere end klar på at sørge for, at den besøgende kunde kommer til at tale med den rette ansatte. Kommer man ind i butikken og eksempelvis skal bruge en ny sofa, bliver man ledt hen til den af butikkens ansatte, der er faguddannet inden for faget:

- I og med at samtlige ansatte i Bolighuset Werenberg er faglærte, kan vi tilbyde kunder kompetent vejledning og rådgivning, uanset hvilket møbelområde der er tale om. Vi gør meget ud af, at kunder kommer til at tale med den rette ansatte, således de får en bedst mulig oplevelse, slår Lykke Kronquist det fast.

Ved siden af bolighusets fysiske butik, tilbyder Werenberg ligeledes en gardinbus, med hvilken man glædeligt kører hjem til kunder med. Derudover kan man hos Bolighuset Werenberg både vælge selv at hente og samle sit møbel eller få det bragt og få hjælp til opsætningen heraf. Bolighuset er med egne lastbiler og chauffører ekstremt glade for at kunne tilbyde kunder både at levere og samle møbler samt at tage emballagen med efterfølgende.

Læs mere om Bolighuset Werenberg på deres profilside her på BEST OF Lillebælt

Kontaktinformationer

Bolighuset Werenberg
Kirkevej 15
5464, Brenderup
Tlf: 64 44 10 49
post@werenberg.dk 
www.werenberg.dk
https://www.facebook.com/bolighusetwerenberg/?ref=br_rs   

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også