9. juli 2018

Bogholder Grethe Nikolajsen – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 28 – 2018

Grethe Nikolajsen har været bogholder siden 2004. Blandt de mange kunder, som Grethe er bogholder for, findes både virksomheder og selvstændige. Det faktum, at flere af disse har benyttet sig af Grethe helt siden 2004, skal ses som en kvalitetsstempling af det bogholderarbejde, som Grethe udfører.

Grethe lukrerer på sin store erfaring hver eneste dag

Med over 14 år som bogholder har Grethe opbygget stor erfaring som bogholder. Noget af det, der har været Grethes fordel, er, at hun har haft med mange forskellige virksomheder at gøre. Netop dette har givet Grethe en bred viden om bogholderi.

- Jeg startede som bogholder i 2004, og jeg har siden da haft med rigtig mange forskellige typer af virksomheder at gøre. Der er ingen tvivl om, at dette selvfølgelig har givet mig en bred viden om, hvordan man agerer som bogholder i flere forskellige henseender. Selvfølgelig ved jeg ikke alt, men når man ugentligt har med både marketingbureauer, autoforhandlere, smede og campingpladser at gøre, så lærer man en masse forskelligt, udtrykker Grethe Nikolajsen.

Ved siden af erhvervet som bogholder gør Grethe sig også som både massør og Kranio-Sakral-terapeut.

Flere kunder har holdt fast i mange år

Der kan ikke herske megen tvivl om, at Grethe ved, hvad hun laver. Om ikke andet bekræftes hendes evner som bogholder af, at mange virksomheder har fulgt hende, siden hun startede i 2004. Grethe er glad for de mange virksomheder, der både følger og har fulgt hende gennem mange år.

- Jeg sætter en ære i, at kunderne er tilfredse, når jeg går fra dem. Jeg synes, jeg har styr på mine ting, og det mener jeg også, at de mange kunder, som har fulgt mig siden 2004, bekræfter. Det betyder meget, at mine kunder følger mig og er tilfredse med det arbejde, jeg udfører. Det gør mig rigtig glad, beskriver Grethe Nikolajsen.  

I det hele taget er tal noget, som Grethe elsker at have med at gøre. Det har derudover altid været en stor interesse hos hende.

Det er planen at fortsætte mange år endnu

Som velfungerende selvstændig bogholder, massør og Kranio-Sakral-terapeut har Grethe bestemt planer om at skulle fortsætte i fremtiden. Noget af det Grethe motiveres mest af, er, når hun møder nogle positive og glade mennesker, der takker hende for en god dag.

- Jeg kan godt lide at blande mit erhverv som bogholder, massør og terapeut, og det er noget, jeg vil fortsætte med, da jeg virkelig motiveres af at møde de mange positive mennesker, som jeg nu gør. Jeg elsker at bogføre bilag og lave løn og have styr på dette, slutter Grethe Nikolajsen.

Skulle du være interesseret i at komme i kontakt med Grethe Nikolajsen, kan hun kontaktes gennem nedenstående informationer.

Kontaktinformationer

Bogholder Grethe Nikolajsen
Middelfartvej 59
5466 – Asperup
Tlf: 20711740
grethe.nikolajsen@hotmail.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også