19. november 2018

Bliv medejer af et whiskyfad

Vi, i vores lille butik, kan ikke sælge mellem 200 og 700 flasker af den samme whisky, som der typisk er i en tønde. Men vi har fundet ud af, at når vi tilbyder en andel á 3 flasker til en overkommelig pris, så er der stor interesse for vores projekter.

Derfor tilbyder vi nu fadandele af en 35 år gammel Single Grain fra Highland destilleriet Cameronbridge:

En andel består af 3 flasker á 70 cl Cask Strength whisky, på ca. 52% til Kr. 2.150,- alt inklusiv undtagen evt. forsendelse fra vores butik i Odense til din adresse. (Inkluderet: Whiskyen, tapning, punktafgift og dansk moms)

Der vil blive trukket lod om det tomme fad, der er 1 lod pr. andel. Alle andelshavere får et bevis på deres ejerskab og betaling. Projektet består af ca. 65 andele.

Whiskyen er destilleret den 30. april 1984 og lagt på en refill barrel. Fadet bliver tappet ret efter 30 april 2019, når det er fyldt 35 år., og vi forventer det til Danmark så det kan blive klar til afhentning/forsendelse fra vores butik i slutningen af maj først i juni 2019.

Generelt: Vi sørger for alt det praktiske, så du skal blot give besked om du ønsker at få tilsendt din andel, eller selv afhente den. Henter du selv flaskerne i vores butik i Skt. Klemens i den sydlige del af Odense, vil vi gerne byde på en dram eller 2 i butikken.

Her følger noter udarbejdet af vores smagspanel:

Næse: Svesker, tørrede abrikoser, krydrede olier og et strejf af kardemomme.
Smag: Rosiner, smør, vanilje, brændt sukker, sukkerbrødskage og smørbagte småkager.
Finish: Lang sød eftersmag med grapefrugt og noter af nybagt rugbrød

Køb din andel her og læs mere om FioniaFlasken på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også