24. september 2018

BEST OF Sport - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 39 - 2018

BEST OF Sport gør det nemt at få billetter til store sportsoplevelser. Med 12 års erfaring og et kæmpe netværk i sporten har BEST OF Sport endelig fået egen hjemmeside. Navnet er bestofsport.dk, og her finder du mere end 5000 forskellige billetter til fodboldkampe og andre sportsbegivenheder i hele Europa.

En øredøvende larm af trommer og 81.000 menneskers råb og slagsange fylder Dortmunds enorme stadion. Byens fodboldhold, Borussia Dortmund, er på banen, og Mads Egmose sidder blandt tilskuerne i gult og sort. 

- Når du sidder lige ved siden af stadionets sydtribune, er det helt vildt. Det er noget af det, jeg holder allermest af, siger Mads Egmose, der – i forbindelse med sit speciale – fungerede som kommunikationsanalytiker for Borussia Dortmunds kommunikationsafdeling i 2017.

I dag vil han gøre det lettere for andre at få de samme store sportsoplevelser. Han er nemlig marketingansvarlig på BEST OF Sport, der har fået ny hjemmeside med mere en 5.000 forskellige billetter til fodboldkampe og sportsbegivenheder i hele Europa.

Vælg din yndlingsplads på stadion

BEST OF Sport er startet af mediebureauet BEST OF Online, der faktisk siden 2006 har solgt billetter og rejser til fodboldkampe og andre sportsbegivenheder – blot uden hjemmeside. Nu skal det være endnu nemmere at få fat i de gode billetter, og det er det blevet med hjemmesiden bestofsport.dk.

- Vi har et rigtig stort netværk i sporten og indenfor billetbranchen. Det betyder, at vi kan få rigtig mange forskellige billetter, så folk næsten kan vælge præcis den plads på stadion, de ønsker, siger Mads Egmose.

Det betyder også, at BEST OF Sport kan bruges af alle. Her sælger man både til private og virksomheder, for billetterne egner sig til alt fra “far og søn”-oplevelser til kollegaerne, der skal på årets firmatur. Og så er det et oplagt sted at købe gaver til kunder, venner og familie. 

Få hurtigt svar på chat og Facebook

At det skal være nemt og overskueligt at købe sine billetter, er lidt af et mantra for BEST OF Sport. Derfor er hjemmesiden opbygget helt enkelt, og du får hurtigt svar på dine spørgsmål på hjemmesidens chat eller på Facebook. 

Men det allervigtigste for sportsentusiasterne bag BEST OF Sport er, at folk vender tilbage, fordi de har fået nogle gode oplevelser. 

- Vi ved, hvor lang tid de her oplevelser sidder i en. Nu har vi fået en hjemmeside, og det er selvfølgelig målet af få endnu flere tilbagevendende kunder, for så ved vi, at de har fået nogle billetter, som har givet dem en sindssygt god oplevelse, siger Mads Egmose.

Vil du vide mere om BEST OF Sport?

Du finder BEST OF Sport på både bestofsport.dk, Facebook og Instagram. Og vil du rent fysisk hilse på, foregår det på Stensgårdvej 5 i Middelfart. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også