30. juli 2018

BEST OF Online - Ugens Virksomhed i Odense, uge 31 - 2018

Med store kunder som Nicki Pedersen, Rishøj og Trap+ samt et større antal af både mellemstore og mindre virksomheder benytter mange forskellige typer af firmaer sig af de markedsføringsydelser, som BEST OF Online leverer. Siden BEST OF Onlines grundlæggelse har marketingbureauet udviklet sig i en udelukkende positiv retning.

Involverer sig i hver enkel kunde

Som ovenstående underrubrik indikerer, benytter mange forskellige typer af virksomheder sig af BEST OF Onlines markedsføringsydelser. Spørger man indehaver, Thomas Søfeldt Nielsen, til virksomhedens brede kundespektre, skyldes de mange forskellige typer af kunder måden, hvorpå BEST OF Onlines medarbejdere involverer sig i hver enkel kunde.

- Der kan ikke herske tvivl om, at vores kundespektre er bredt. Den største grund til, at så mange forskellige typer af virksomheder vælger at benytte sig af os, er måden, hvorpå hver medarbejder involverer sig i givne kunde, som de har med at gøre. Vi er helt naturligt meget ambitiøse og motiveret til at levere et godt resultat. Dette, tror jeg, opmuntrer kunder til at benytte sig af os igen og igen.

BEST OF Online er klar over – at lige så vigtigt det er at markedsføre sig online i dag – lige så kompliceret kan det være at skulle overskue junglen af markedsføringsydelser, når man som virksomhed har mange andre arbejdsområder at skulle tage hensyn til også. Af netop denne grund er det, at BEST OF Online står til dig og dit firmas rådighed.

BEST OF Online specialiserer sig i flere markedsføringsområder – og helt uden binding

Hos BEST OF Online specialiserer sig man sig i markedsføringsområderne: SEO, AdWords, sociale medier, hjemmesider, webshops samt grafisk design. Derudover er marketingbureauet stolte indehavere af erhvervsportalen, BEST OF Fyn, med hvilken de samler et stærkt udvalg af Fyns bedste virksomheder, begivenheder og oplevelser under én og samme portal. For BEST OF Online er det i alle henseender afgørende at kunne tilbyde kunder nogle ydelser og aftaler, der giver kunden tryghed hele vejen igennem. Af denne grund kører marketingbureauet uden nogen former for binding på de ydelser, de tilbyder.

- Hos BEST OF Online kan vi mange ting, og vi magter flere markedsføringsydelser, hvilket ikke mindst skyldes vores kompetente medarbejdere. Vi er alle helt naturligt meget målrettet mod at skulle finde frem til den løsning, der er mest fordelagtig for givne kunde, og i alle henseender værner vi om kvalitet. Omdrejningspunktet for vores virksomhed er vores erhvervsportal, BEST OF Fyn, der giver virksomheder god markedsføring til deres formentlig nok vigtigste kunder, nemlig de lokale, forklarer indehaver af BEST OF Online, Thomas.

Konstant udvikling er et nøgleord – nu og i fremtiden

Hos BEST OF Online sætter man en ære i at tiltrække, fastholde og udvikle på kvalificerede medarbejdere. Netop kompetente medarbejdere er nemlig et afgørende element, hvis man som marketingbureau vil være gode til at udvikle sig, mener indehaver, Thomas Søfeldt Nielsen.

- Det er klart, at vi som marketingbureau har pligt til at udvikle os og følge med tiden, hvis vi skal forblive konkurrencedygtige. Vi har i denne forbindelse stort fokus på udelukkende at ansætte de mest kompetente medarbejdere, der alle naturligvis skal være gode til at samarbejde og ydermere parate til at dele viden internt i virksomheden, så vi alle kan udvikle os – individuelt og som virksomhed, slutter Thomas Søfeldt Nielsen.

Kunne du og din virksomhed tænke dig at være dele af en stærk erhvervsportal, BEST OF Fyn, eller mangler I råd, hjælp eller vejledning til, hvilken vej I bør gå markedsføringsmæssigt, kan BEST OF Online kontaktes via nedenstående kontaktinformationer.

Kontaktinformationer

BEST OF Online
Stensgårdvej 5,
5500 – Middelfart
Tlf: +45 53 860 960
info@bestofonline.dk
https://www.facebook.com/BestOfOnlineMediebureau/?ref=br_rs  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også