9. maj 2018

BEST OF Fyn samler hele øen

Indtil nu har portalerne, BEST OF Lillebælt og BEST OF Odense, samlet et stærkt udvalg af de bedste virksomheder, butikker og oplevelser i henholdsvis Lillebælt og Odense. Samlingen af erhvervslivet i Lillebælt og Odense skal fremover bestå. Dette bliver dog på den nye portal, BEST OF Fyn, som (fordelt på lokalområderne Lillebælt, Odense, Nordfyn, Sydfyn, Assens, Faaborg, Nyborg, Middelfart, Otterup, Kerteminde og Svendborg) fremover vil samle erhvervslivet på hele øen.  

Ved at samle et stærkt udvalg af lokalområdernes bedste virksomheder, butikker og oplevelser under én og samme portal er det BEST OF Fyns mission at udgøre et centralt og attraktivt samlingssted for indbyggere på Fyn at være del af. Med BEST OF Fyn vil du have det bedste i virksomheder, butikker og oplevelser fra dit lokalområde lige ved hånden.

Er du ansat i en virksomhed, en butik, en organisation eller noget helt fjerde, hvor I har fokus på at levere højeste kvalitet til jeres kunder? I så fald er BEST OF Fyn den oplagte portal for jer blive del af. Ved at være del af BEST OF Fyn bliver din virksomhed eksponeret til en stor målgruppe af relevante indbyggere fra dit lokale område.

Læs mere om BEST OF Fyn og de mange fordele, det har for din virksomhed at være medlem af vores portal.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også