8. oktober 2018

BedreDIG - Ugens Virksomhed i Odense, uge 41 - 2018

For René Sehested blev ønsket om at gøre en forskel for mennesker så stort, at han i juni 2017 valgte at starte som selvstændig mentalcoach – dette under navnet BedreDIG. Femten måneder, et hav af klienter og flere relevante kurser senere er René i dag nået til et punkt, hvor drømmen om at leve af at være mentalcoach lever i bedste velgående. René er her for at hjælpe dig med at opnå dine mål.

René hjælper dig med at opnå dine mål

Overordnet set kan René Sehested betragtes som en mentalcoach, der er her for at gøre en forskel for dig. Har du nogle mål, du mangler hjælp til at opnå, er han den rette at ty til. Har du nogle svære beslutninger, du simpelthen ikke ved, hvordan du skal træffe, er han også den rette mand at søge. BedreDIG favner bredt.

- Det, jeg hjælper med, vedrører arbejdet med den mentale tankegang, opfyldelse af mål og diverse forskellige udfordringer, som folk går rundt og har – eksempelvis svære beslutninger, der skal tages. Det kan være indenfor arbejde og uddannelse, og det kan være indenfor livsstil. Det kan være indenfor virkelig meget. Ønsker man eksempelvis hjælp til at tabe sig, kan jeg hjælpe dig på vej. Er man atlet – professionel såvel som amatør – kan jeg også hjælpe med at få dig til at præstere optimalt og yde dit bedste. Det kan virkelig være meget forskelligt, beskriver René.

På Renés hjemmeside opdeler han sin praktiske coaching i tre forskellige forløb: ’Målsætninger og selvtillid’, ’Fokus, vaner og mental sundhed’ samt ’Sund og Stærk’, som omhandler livsstil. René tilpasser sine forløb fuldstændig efter de behov, ønsker og mål, hans klienter har. 

Dygtiggørelse gennem flere kurser

Meget af det, som René benytter sig af i sit mentalcoachingarbejde, er selvlært. René har dertil erfaring fra flere år som divisionsfodboldspiller i forskellige Odense-klubber. Foruden alt det selvlærte har René gået meget op i at dygtiggøre sig mest muligt gennem diverse kurser.

- Jeg har naturligvis taget en coachinguddannelse. Dertil har jeg taget det, der hedder ’Styrkekonsulent’, hvilket er et kursus på 40 lektioner, som handler om det at udnytte sine styrker i praksis. Jeg har også taget et ’Positiv Psykologivejleder’-kursus. Målet om at forbedre mig stopper selvfølgelig ikke her. Det er hele tiden noget, jeg vil have fokus på, slår René fast.  

Noget tyder på, at René drager nytte af sin specialisering. På trods af blot lidt over ét år i branchen lever mentalcoachen af sin beskæftigelse, og han har kunder rundt på hele Fyn og flere steder i Jylland. Foruden selve den fysiske coaching tilbyder René online og telefonisk mentalcoaching, hvilket flere kunder benytter sig af. 

Drivkraften er, når klienter lykkes

Spørger man René til, hvad der driver ham i det daglige, er svaret klart. René drives af at opleve, når hans klienter rykker sig og lykkes med deres mål.

- Jeg glæder mig til at stå op om morgenen, fordi jeg ved, at jeg kommer til at se nogle folk, der lykkes med de mål, vi sætter, og det arbejde, vi lægger i det. Jeg brænder rigtig meget for at arbejde med det mentale aspekt, og jeg trives virkelig med arbejdet med mennesker. Det vil jeg blive ved med, slutter René af.

Ønsker du Renés hjælp, eller har du spørgsmål, kan du fange den unge mentalcoach gennem nedenstående kontaktinformationer.

Kontaktinformationer

BedreDIG/v. René Sehested
Skibhusvej, 78 - 1.tv.
5000 Odense C
Tlf: +45 28 60 07 40
rs@bedredig.com
www.bedredig.com
https://www.facebook.com/BedreDIG.dk/  

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også