3. september 2018

Asiatisk bao i Arkaden Food Market

Det asiatiske køkken udvides i Arkaden Food Market med boden Mai Bao.

Arkaden Food Market rummer efterhånden forskellige arter af asiatisk mad og nu på torsdag åbner endnu et skud på stammen, nemlig Mai Bao, der sætter bao, den dampede, hvide bolle på menukortet i Arkaden. Til at skyde boden i gang deler Mai Bao baos ud til de første 30, der møder op fra kl. 11.00, torsdag d. 06.09.18.     

Bao for enhver

For, stadig, mange danskere er det asiatiske køkken en ukendt ting og ikke alle ingredienser og smagssammensætninger er et hit, hvorfor Mai Baos koncept gør det lettere for de forsigtige at vælge noget, de kan lide eller kaste sig forsigtigt ud i det ukendte køkken. Her kan hver gæst nemlig selv vælge, hvad de vil have i af alskens asiatiske salater og kød, der tilberedes, mens baobollen dampes.

LÆS OGSÅ: Arkaden Food Markeet - Ugens Virksomhed i Odense

Det frie baovalg giver altså noget for enhver smag, hvad end man er veganer eller kødspiser. Ejeren bag, som efterhånden er en gammel kending i Arkaden, Andreas Mai, siger:

Det er så spændende, at vores gæster tør kaste sig ud i asiatisk mad og jeg vil derfor præsentere dem for en lidt ukendt spise på det odenseanske spisekort, nemlig baoen. Jeg holder køkkenet i en autentisk asiatisk ånd, så alle smage, salater og saucer tages derfra. Som fyld laver vi bl.a. asiatisk coleslaw, som ikke må forveksles med den amerikanske samt en mango-lotussalat. Derudover laver vi forskellige sideretter, der kan nydes sammen med en bao.  

Ejeren, Andreas Mai, vil altså lægge fokus på et asiatisk kvalitetskøkken, hvor selv saucerne laves af chilier fra egne planter og for at byde boden rigtig velkommen, deler han gratis baos ud til de første 30 fremmødte torsdag d. 6. september fra kl. 11.00.

Læs mere om Arkaden Food Market på BEST OF Fyn

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også