10. april 2019

Autoforum Middelfart søger reservedelsekspedient

Da den ene af Autoforum Middelfarts nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer udenfor branchen, søger Autoforum en dygtig og erfaren reservedelsekspedient (med relevant erfaring), der kan indgå i virksomhedens team af erfarne kollegaer på eftermarkedet såvel som i salg. 

Lidt om jobbet
En stor del af Autoforum Middelfarts dag består i at servicere værkstedet, skadescenteret samt salgsafdelingen og Autoforums kunder fra både erhverv og privat med reservedele og ekstraudstyr fra Peugeot og Citroën. Autoforum Middelfart arbejder i et integreret miljø sammen med sine dygtige værkførerteam og kan derfor bevare det gode overblik og løse udfordringer sammen. 

Lidt om os:
Autoforum Middelfart prioriterer en god arbejdsdag for sine medarbejdere, og de sætter en ære i at opretholde og definere gode meningsfulde rutiner, så de kan levere den bedst mulige service til sine kunder. Dine nye erfarne kollegaer er team players og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på til de nye udfordringer, og så du bliver hjemmevant hos os og lærer vores daglige rutiner.

Vores ønsker og krav
Du skal som minimum have en toårig relevant baggrund indenfor lagerområdet i autobranchen. Derudover skal du være mødestabil og en god ’teamplayer’.

Belønning
Vi tilbyder en fast stilling med gode muligheder for selv at præge din hverdag og for at udvikle dig personligt og karrieremæssigt. God fast løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Ansøgning
Føler du dig klædt på til at løfte ovenstående, og ønsker du at arbejde i en ambitiøs virksomhed? Send da en skriftlig ansøgning/CV med kontaktoplysninger og billede af dig selv til Ronnie Pedersen på rp@autofoum-middelfart.dk. Mærk mailen med ”Lagerekspedient” og send den senest d. 30. april 2019 – der afholdes samtaler løbende.

Autoforum Middelfart glæder sig at til høre fra dig.

NB: Kun ansøgere med relevant baggrund kan forvente svar retur.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også