13. februar 2020

Autoforum Middelfart søger reservedelsekspedient

Autoforum Middelfart Citroen og Peugeot søger reservedelsekspedient med relevant baggrund

Da den ene af deres nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer, uden for branchen, søger de nu en dygtig, erfaren reservedelsekspedient til deres moderne bilhus i Middelfart, der kan indgå i deres team af erfarne kollegaer på eftermarkedes, såvel som i salg.

LIDT OM JOBBET:
En stor del af deres dag består i at servicere deres værksted, skadecenter samt deres salgsafdeling og deres erhvervs- og private kunder med reservedele og ekstraudstyr fra Peugeot og Citroen. De arbejder i et integreret miljø sammen med deres dygtige værkførerteam, og kan derfor bevare det gode overblik og løse udfordringerne sammen.

LIDT OM DEM:
De prioriterer en god arbejdsdag for deres medarbejdere, og sætter en ære i at opretholde og definere gode meningsfulde rutiner, så de kan levere den bedst mulige service til deres kunder. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayerem og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på til de nye udfordringer, og så du bliver hjemmevant hos dem - og lærer deres daglige rutiner.

DERES ØNSKER OG KRAV
Du skal som minimum have en 2-årig relevant baggrund indenfor lagerområdet i autobranchen, desuden skal du være mødestabil og en god teamplayer.

BELØNNING
De tilbyder en fast stilling med gode muligheder for selv at præge din hverdag, og udvikle dig personligt og karrieremæssigt. God fast løn efter din kvalifikationer samt pensionsordning.

ANSØGNING
Føler du dig klædt på til at løfte ovenstående, og ønsker du at arbejde i en ambitiøs virksomhed? Så send en skriftlig ansøgning/CV med kontaktoplysninger og billede til Ronni Pedersen på rp@autoforum-middelfart.dk - mrk. Lagerekspedient

- De holder samtaler løbende.

Autoforum Middelfart glæder sig til at høre fra dig!

Læs mere om dem her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også