29. november 2018

Autoforum Middelfart søger arbejdsmand

Hos Autoforum Middelfart har man så travlt, at man lige nu søger en arbejdsmand med god energi og gåpåmod til forskelligt forefaldende arbejde i virksomheden. Som ansat hos Autoforum Middelfart indgår du i et team af 22 dygtige medarbejdere. Opgaverne, du skal varetage, bliver blandt andet rengøring af biler, oprydning inde og ude, transportopgaver og hjælp med hjulskift. 

LÆS OGSÅ: Livsstilscenteret har det perfekte bud på en julegave

Autoforum Middelfart tilbyder på denne måde et udfordrende og afvekslende job, et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode kolleager samt frihed under ansvar. Autohuset er en virksomhed, der har en ambition om at være de bedste indenfor både medarbejder- og kundetilfredshed. Således har Autoforum Middelfart brug for topmotiverede medarbejdere, der kan hjælpe med at føre virksomheden mod fortsat positiv vækst indenfor bilbranchen. 

LÆS OGSÅ: Få 50 % rabat på ostekaser hos Klingenberg

Autoforum Middelfart forventer, at deres nye arbejdsmand er en holdspiller, fungerer i et mindre team, kan arbejde selvstændigt og selvtænkende. Derudover skal du arbejde hurtigt og effektivt uden at miste overblikket. Du har tilmed kørekort B og kørekort til trailer. Er du interesseret i jobbet, send da en mail til info@autoforum-middelfart.dk med mailoverskriften "Arbejdsmand". Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe på telefon 6441 4230.

Læs mere om Autoforum Middelfart på autohusets profilside herpå BEST OF Fyn

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også