28. maj 2018

Augustinus Erhverv - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 22 - 2018

Selvom Augustinus Erhverv er en nyopstartet virksomhed fra februar 2018, er der på ingen måde tale om en erhvervsmægler, der er ukendt i branchen. Indehaver, Carsten Augustinus, er uddannet arkitekt og bygningskonstruktør og har over ti års erfaring med salg og udlejning af erhvervsbygninger. Allerede nu har erhvervsmæglervirksomheden gennemført flere succesfulde handler, der har givet glade og tilfredse kunder.

Salg og udlejning af erhvervsboliger

På mange måder er Augustinus Erhverv, hvad Middelfart og omegn har manglet. Indehaver, Carsten, formår at drive en erhvervsmæglervirksomhed, der er ekstremt skarp til salg og udlejning af erhvervsboliger. Netop dette er, hvad Middelfart nu har fået.

- Hos Augustinus Erhverv er vi specialister, når det kommer til salg, udlejning, rådgivning og vurdering af alle mulige former for erhvervsejendomme og -lokaler. Vi er selvstændige og tilmed uafhængige af finansielle institutter. Derudover strækker vi os utroligt langt for at få mest muligt glade og tilfredse kunder, slår Carsten Augustinus det fast.

Augustinus Erhverv specialiserer sig primært med salg og udlejning af erhvervsbygninger i Syddanmark. Erhvervsmæglervirksomheden løser dog også opgaver i større danske byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Kan sælge din erhvervsbolig

Augustinus Erhvervs spidskompetence er tomme erhvervsbygninger og butikker, så har du en erhvervsejendom, du mangler at få solgt, er det oplagt at tage en snak med Carsten Augustinus. Selvom erhvervsmæglervirksomheden først så dagens lys i februar 2018, har Carsten allerede nu gennemført flere succesfulde handler, der alle har givet glade sælgere og købere.

- Tomme erhvervsbygninger og tomme butikker er vores spidskompetence. Vi har et rigtig godt kendskab til branchen og lukrerer på et særdeles bredt netværk, når vi sælger erhvervsboliger og -lokaler. Middelfart og omegn indeholder mange gode muligheder for iværksættere og virksomheder udefra. Dette vil vi gerne bidrage til, at folk ude fra får ind under huden, udtrykker Carsten. 

Som tidligere både arkitekt og bygningskonstruktør og med ti års erfaring med salg og udlejning af erhvervsboliger har Carsten dybdegående kendskab til branchen.

Kunder følges gennem hele processen

Benytter du dig af Augustinus Erhvervs hjælp og rådgivning, kan du være sikker på en erhvervsmægler, der er der for dig gennem hele salgsprocessen, hvis dette er nødvendigt. Med egen ejendomsmæglervirksomhed tilbyder indehaver, Carsten, en fleksibilitet, der omfatter mulig hjælp og rådgivning alle ugens syv dage.

- Vi har med vilje valgt at køre med åbningstider hele ugen. På denne måde har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en fleksibilitet, de højst sandsynligt ikke finder andre steder. Det er vigtigt for os at stå til rådighed for kunden, da dette giver en tryg og fuldendt proces, beskriver Carsten Augustinus det.

Ønsker du at blive én af mange glade og tilfredse erhvervsejendomssælgere, der benytter sig af Augustinus Erhverv, søger erhvervsmæglervirksomheden lige nu nye sælgere, der mangler hjælp til at komme af med deres erhvervsejendom.

Vil bidrage til en lys fremtid for erhvervslivet i Middelfart og omegn

Med egen erhvervsmæglervirksomhed er det Carstens drøm, at Middelfarts erhvervsliv udvikles som i endnu højere grad attraktivt for virksomheder udefra. Med en stor lyst til salg samt en passion for at give kunder en god og fuldendt oplevelse vil Carsten bidrage til, at byen får endnu flere erhvervstilflyttere.

- Det er klart, at jeg ønsker, at Middelfarts erhvervsliv udvikles i en sådan grad, at det bliver oplagt for flere virksomheder og iværksættere udefra at blive del heraf. I forhold til erhvervsliv har byen og det nærtliggende område stort potentiale. Der er ingen tvivl om, at Augustinus Erhverv vil komme til at bidrage til, at Middelfart udvikler sig i en positiv retning, slutter Carsten Augustinus.

Har du en erhvervsbolig eller et erhvervslokale, du mangler hjælp til at få solgt? Så giv Augustinus Erhverv et kald. Læs mere om Augustinus Erhverv på virksomhedens profilside her på BEST OF Fyn.

Kontaktinformationer

Augustinus Erhverv
Stensgaardvej 5
5500 – Middelfart
Tlf: 30 20 69 19
info@augustinuserhverv.dk
http://www.augustinuserhverv.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også