14. januar 2019

AUBO Køkken & Bad Odense - Ugens Virksomhed, uge 3 - 2019

Hos AUBO Køkken & Bad i Odense sælger man alt i kvalitetskøkkener, bade, garderober, bryggers, inventar samt hårde hvidevare. Butikkens indehaver, Carsten Rasmussen, der har mange års erfaring indenfor køkkenbranchen, sikrer sammen med sine to kollegaer, at Fyn har nem adgang til et bredt udvalg af kvalitetskøkkener i alle prisklasser.  

I den absolutte top på Trustpilot 

Efter mange år indenfor køkkenbranchen valgte nuværende indehaver af AUBO Køkken & Bad i Odense, Carsten Rasmussen, i 2015 at overtage Odense-butikken. Siden Carstens overtagelse har butikken vækstet gennem nu fire år. En stor grund til denne positive fremgang, som altså også kommer til udtryk ved det faktum, at butikken ligger i den absolutte top på Trustpilot indenfor køkkenbranchen, skal helt sikkert findes i Carsten og hans ansattes iver efter at få tilfredse kunder. 

Her i butikken går vi meget op i, at kunder skal føle sig så velkommen og så godt behandlet som muligt. Vi vil have så tilfredse kunder, som det overhovedet er muligt, og det, synes jeg også, at vi formår. Vi ligger i toppen på Trustpilot indenfor køkkenbranchen, og det, gør vi meget for, skal fortsætte. Generelt er vi helt nede på jorden i butikken. Vi giver den samme betjening til alle kunder, og disse kan få kvalitetskøkkener i samtlige prisklasser, beskriver Carsten Rasmussen.  

Det, der formentlig beskriver AUBO Køkken & Bad bedst, er, at det er et helt igennem dansk kvalitetsprodukt produceret i Aulum mellem Herning og Holstebro. For AUBO er det en æressag at kunne stå inde for alt, der bliver leveret. AUBO samarbejder konsekvent med de bedste vesteuropæiske underleverandører. Det er ikke tilfældigt, at AUBO i dag er en af de sidste køkkenvirksomheder i Danmark, der stadig er hundrede procent privatejet - dette primært af familien Bertelsen, som også startede AUBO i 1985. 

Intern sparring giver bedst mulig service 

Internt gør Carsten og hans ansatte meget ud af at sparre med hinanden og følge op på, hvordan kollegerne klarer sig overfor kunderne.  

- Der er ingen tvivl om, at vi bruger meget energi på at sparre med hinanden internt for herigennem at kunne give en bedst mulig service til vore kunder. Vi sørger for at lade hinanden vide, hvis, vi mener, en kollega kunne have gjort noget anderledes, således dette kan forbedres til næste gang. Selvom jeg er indehaver, er vi alle kollegaer, der bestrider stort set samme job. Til daglig er jeg jo selv ude i butikken på lige fod med de andre. Dertil har jeg så personligt noget mere ansvar og nogle administrative opgaver, der skal klares, slår Carsten fast.  

Det er et mål hos Carsten og AUBO Køkken & Bad, at butikken, der for nylig blev autoriseret Miele-forhandler, fortsat skal vokse gennem de næste år. Af netop denne grund søger butikken lige nu en ny køkkenkonsulent. 

Flere spændende tilbud lige nu 

Du kan lige nu benytte dig af Aubo Køkken & Bads introkampagne på AUBO-modellen, Unik, der – ligesom resten af AUBOs modeller – har kvaliteten i orden.  

- Lige nu kører vi en introkampagne på vores nye frontserie, Unik. Vores tilbud og kampagne går ud på, at man sparer momsen på tre forskellige køkkener af denne model, beskriver Carsten.  

Spørger man Carsten til fremtiden, er AUBO-forhandleren ikke i tvivl. Han tror fuldt og fast på, at de kommende år byder travlhed og vækst, ligesom de første fire år har gjort. Carsten og resten af AUBO Køkken & Bad i Odense glæder sig til at hjælpe dig med et nyt køkken.  

Kontakt AUBO Køkken & Bad 

Tagtækkervej 7, 5230 Odense 
Telefon: 66 15 66 86 
Mail: carsten@aubo-odense.dk   
Hjemmeside: https://www.aubo.dk/find-forhandler/aubo-koekken-bad-odense  
Facebook-side: https://www.facebook.com/auboodense/  

  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også