11. juni 2018

Arkaden Food Market – Ugens Virksomhed i Odense, uge 24 – 2018

Et utal af madboder fyldt med mad og drikke fra alle verdenshjørner samt et flertal af diverse barer – alt sammen samlet under ét tag. Det er, hvad Arkaden Food Market på Vestergade 68 i hjertet af Odense er. Med Arkaden Food Market har Odense fået et madsted med overkommelige priser, hvor det er muligt at smage en masse forskelligt mad fra hele verden på ét og samme besøg. 

Mad fra alle verdenshjørner til gode priser

Siden åbningen i 2017 har indehaverne af Arkaden Food Market, Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen, oplevet, hvor stor interesse Odense har for deres madmarked. Arkaden, der tæller 19 madboder, som samlet set serverer mad fra alle verdenshjørner, er yderst velbesøgt.

- Vores madmarked besøges hver uge af en masse mennesker. Folk er glade for at besøge det sted, vi har skabt, og det er naturligvis en rigtig fed følelse. Jeg er meget glad for, hvordan det hele ser ud lige nu, beskriver indehaver, Jacob Christer Larsen.

Foruden 19 madboder tæller Arkaden Food Market både en ølbar, en kaffebar samt en stor hovedbar, hvor det er muligt at købe et væld af alverdens drinks. Ligesom det gør sig gældende for priserne i madmarkedets madboder, er priserne i husets barer overkommelige og billigere end de fleste andre steder i byen.

Det brede madudvalg hiver alle typer af gæster til

For Arkaden Food Market gælder det, at stedet besøges af et virkelig bredt segment af gæster. Jacob og Thomas’ valg af placering i midten af Odense var fuldstændig tilsigtet, og netop stedets placering giver et madmarked, der appellerer til en bred gruppe af gæster.

- Vi bliver besøgt af alle typer af gæster. Mange af de besøgende, vi har, er familier og venner, der færdes inde i byen og leder efter noget mad. Derudover besøges vi til hverdag af en stor del af dem, der arbejder i butikker og på kontorer inde i byen. Vi rammer utrolig bredt. Både unge, familier, mødregrupper, pensionist-grupper og så videre, udtrykker Jacob.

Til at stå i bar, gøre rent og i det hele taget sørge for at Arkaden Food Market kører, som det skal, har Jacob og Thomas mellem 50 og 60 deltidsansatte. Selve madmarkedets 19 madboder er selvstændige.

Diskussionen om valg af madsted undgås

Ét af de klart fedeste elementer ved Arkaden Food Market er, at stedet lader til at annullere diskussionen om, hvilket spisested aftenen skal bruges på. Hvad end man er en gruppe af venner eller sammen med familien, og man skal ud at spise, vil folk altid have forskellige præferencer. Det utal af forskellige madoplevelser, du kan finde på Arkaden, synes at fjerne denne udfordring.

 - Det, der gør os populære, er åbenlyst det faktum, at vi er et madmarked. Er man eksempelvis en familie på to voksne og to børn, eller er man nogle venner samlet, er det sjældent, man er enige om, hvor og hvad der skal spises. Man skal altid skuffe nogen. Sådan er det ikke, hvis man vælger at spise hos os. Her kan man vælge lige, hvad man har lyst til. Med de priser, vi fører, er der derudover mulighed for at gå ud at spise flere gange om måneden, fortæller Jacob Christer Larsen.

På Arkaden Food Market er der mulighed for både at spise i stedets flotte omgivelser eller at tage din mad med hjem. Mulighederne er mange.

Hamrende hyggeligt spisested med konstant fornyelse

Skal man beskrive Arkaden Food Market med én sætning, bør der herom siges, at det er et hamrende hyggeligt spisested med et bredt udvalg af mad fra hele verden. Herudover har stedet plads til alle. Selvom det hele kører, som det skal, og begge indehavere er fortrøstningsfulde, har både Jacob og Thomas dog stort fokus på, at madmarkedet hele tiden skal forbedre sig.

- Jeg er meget fortrøstningsfuld for Arkaden Food Market. Selvom det går godt, har både Thomas og jeg dog stort fokus på, at vi hele tiden skal forbedre os med nye initiativer. Blandt meget andet har vi lige fået monteret en storskærm, på hvilken vi fremover kommer til at vise de store (inter-)nationale (sports-)begivenheder. Vi kommer også til at bruge den til at lave quizzer og reklamere for de mange madoplevelser, huset har. Foruden skærm har vi meget andet spændende, som ligger klar, slutter Jacob Christer Larsen.

Foredrag, fællesspisninger og andre typer events er blandt de mange arrangementer, du fremover kan opleve på Arkaden Food Market. 

Læs mere om Arkaden Food Market på spisestedets profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Arkaden Food Market
Vestergade 68
5000 – Odense C
Tlf: 31 76 73 52
info@arkadenfoodmarket.dk
http://arkadenfoodmarket.dk/
https://www.facebook.com/arkadenfoodmarket/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også