1. december 2021

Ærlig trailersnak

Er du på udkig efter en ny Brenderup trailer, eller har du brug for vejledning til udstyr eller reservedele til din trailer? Så står Kondal Trailercenter klar til en ærlig trailersnak i Odense og Ejby.

Den ærlige trailersnak betyder, at de giver sig tid til en god snak om dine behov, og herefter finder I sammen frem til lige præcis den trailerløsning, der passer bedst.

Kondal Trailercenter er specialister inden for Brenderup trailere med mere end 15 års erfaring, og de kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Deres værksted er bemandet alle ugens dage, og de har stor erfaring med både service, reparationer og tilpasninger. Det betyder, at de kan sammensætte din trailer i forhold til reservedele og udstyr, så du får lige præcis den Brenderup trailer, du gerne vil have.

Kondal Trailercenter bestræber sig på at yde den mest optimale trailerservice, og du kan derfor i ro og fred booke en tid til en fremvisning af en bestemt trailertype/model og en generel snak om dine behov og ønsker. Du er også altid velkommen til blot at kigge ind forbi og se deres udendørsudstilling. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også