23. februar 2022

Åbningsuge i Hästens by Werenberg

Har du også ventet i spænding på, at Bolighuset Werenberg skulle slå dørene op for deres første flagship store med Hästens lige midt i Odense? Så er ventetiden heldigvis snart ovre.

Butikken holder åbningsuge fra den 5.-12. marts, hvor de slår dørene op med masser af fordele. Hold dig opdateret på åbningsugen her.

Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu udforske det ekstravagante sortiment på deres webshop og i deres bolighus i Brenderup. Læs mere lige her.

Den nye butik kommer til at ligge centralt i Odense på Flakhaven 1B, og der er masser af luksiøse senge at se frem til.

Med en Hästens seng opnår du ren selvforkælelse hjemme i soveværelset. Der findes et hav af forskellige størrelser, både som trekvart-, dobbelt- og runde senge. Hästens laver også senge i unikke specialmål, så det er kun fantasien der sætter grænser. Hästens senge er fremstillet i den absolut fineste kvalitet med nøje udvalgte materialer og indpakket i et smukt, svensk design.

Det let genkendelige blåternede design er mere end bare et varemærke - under overfladen gemmer der sig nemlig innovation på allerhøjeste niveau. På den måde er du sikret de bedste søvnforudsætninger med en Hästens-seng.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også