13. august 2018

Åbent hus: Kom til sjov Sports-Aktivitetsdag i Lillebæltshallerne

Lillebælt Sport og Kultur giver dig, dine venner, kæreste og familie muligheden for at prøve en masse forskellige idrætsgrene af, når de søndag d. 26. mellem klokken 10:00 og 14:00 inviterer til åben sportsaktivitetsdag i Lillebæltshallerne. På dagen får du mulighed for at mødes med en masse forskellige lokale foreninger fra både Middelfart og Strib. Sportsgrenene, som det vil være muligt at prøve kræfter med, er håndbold, badminton, bordtennis, e-sport, fitnesstræning samt flere andre. Se hele listen af sportsgrene, som du kan prøve af på dagen, på Lillebælt Sport og Kulturs egen hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Sjove Pay and Play-sportsaktiviteter i Middelfart

Ud over muligheden for at mødes med en masse lokale idrætsforeninger og tilmed prøve kræfter med sportsgrenene, som de tilbyder, kan du søndag d. 26. august ligeledes møde Lillebælt Sport og Kultur. Lillebælt Sport og Kultur giver på dagen ’smagsprøver’ på de forskellige oplevelser og tilbud, som de selv tilbyder: Svømmehal og sauna, Bowling & Diner, Fitness, Fester, kurser, events samt motionscenter med både personlig træning, fri træning, holdtræning, badminton, fodbold, squash, bowling og andet.

Har du spørgsmål til sportsaktivitetsdagen, kan Lillebælt Sport og Kultur kontaktes på telefon 6441 2966. Vi ses til en sjove og lærerig sportsaktivitetsdag d. 26. august i Lillebæltshallerne!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også