30. juni 2017

6 stærke kompetencer under ét tag

TRAP+ leverer driftsikre løsninger af høj kvalitet, der er gennemtestede og afleveret til den aftalte tid og pris

Med rødder tilbage fra 1952 er TRAP+ en virksomhed med lange traditioner. Men ligesom verden omkring os udvikler vi os konstant, så de er i stand til at levere god kvalitet til tiden. Det kræver, at de er i stand til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere. Derfor gør de meget for at sikre, at deres folk har et godt arbejdsmiljø.

Trap+ har bl.a. uddannet en sundhedsambassadør, som brænder for at skabe høj medarbejdertilfredshed og lavt sygefravær, samt tage ansvar for medarbejdernes ve og vel – fysisk som psykisk. De har også tilknyttet en diætist og de tilbyder rygestopkurser til medarbejderne.

Trap+ tror på, at tilfredse medarbejdere er vejen til glade kunder, og at deres måde at gøre tingene på er medvirkende til, at de efter 60 år stadig er at finde på markedet. Deres kompetencer er: El, VVS, ventilation, alarm, tele/data og blik.

Derudover kan de tilbyde energivejledning indenfor alle kompetencer.

Med mere end 60 medarbejdere har de eksperter inden for alle de felter de arbejder med. De er rigtige stærke på de enkelte områder, men de tager også gerne ansvaret for hele entreprisen. De udfører entrepriser med projektudvikling, rådgivning og udførelse, og de arbejder indenfor alle former for projektering af nybyggeri, udvidelser, renoveringsopgaver, erhvervsbyggerier og private boliger.

TRAP+ er kendetegnet ved driftsikre løsninger, der er gennemtestede og afleveret til aftalt tid og pris og altid med høj kvalitet. De udarbejder selvfølgelig en udførlig dokumentation af deres arbejde, så kunden efterfølgende har fuldt overblik over sine installationer.

Så hvis du har brug for hjælp, så står Trap+ altid klar til at hjælpe dig, bogstavligtalt - de har nemlig døgnvagt på telefonen, så hvis der opstår et akut problem undenfor åbningstider, kan du altid få fat i en montør på tlf.: 6441 0530

Læs mere om Trap+ her...

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også