8. april 2019

25-års jubilæum hos Murerfirmaet Rishøj A/S

Igen kan de hos Rishøj invitere til 25-års jubilæum, da byggeleder, Michael Hansen, har været i virksomheden i 25 år. Rishøj inviterer i den forbindelse Michaels familie, venner og samarbejdspartnere til jubilæum fredag den 12. april kl. 13-16 på Værkstedsvej 14 i Gelsted. 

Hvem er Rishøj?

Murerfirmaet Rishøj A/S er din murer på Fyn og har mere end 50 års erfaring. De udfører alt det murerarbejde, du måtte have brug for både i nærområdet omkring Middelfart, men også på resten af Fyn. Alle typer opgaver løses: Intet er for småt og intet er for stort.

I dag består arbejdsstyrken af 40 dygtige og stabile medarbejdere. Med baggrund i godt håndværk og højt serviceniveau er Murerfirmaet Rishøj A/S derfor i dag et af områdets største murerfirmaer. 

Gennem tiden har de specialiseret sig i bl.a.:

  • Erhvervsbyggeri
  • Nybygning
  • Kirker
  • Badeværelser
  • Renovering
  • Utraditionelt murerarbejde

Hav tillid til din murer på Fyn

Ved alle opgaver kan du have fuld tillid til, at Rishøj gennem hele processen rådgiver og vejleder samt kontakter dig, hvis der sker ændringer undervejs i processen. Lige meget om de er hovedentreprenør på en opgave, eller det er en mindre opgave, de løser for dig, er det vigtigt for dem, at du kan følge med i processen og bliver informeret ved eventuelle ændringer. Du kan derfor stole trygt på, at du er med på sidelinjen under hele projektet.

Læs mere om Murerfirmaet Rishøj A/S på BEST OF Fyn lige her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også