1. februar 2022

10 års jubilæum og nyt kontor på vej

1. februar kan Bullerup Begravelsesforretning fejre 10 års jubilæum. I løbet af årene er forretningen udvidet med Korsløkke-Munkebjerg Begravelse, Kerteminde Begravelse og Munkebo Begravelse, og inden længe åbner de et nyt kontor på Fjordvej 112B til Munkebo Begravelse."Vi når ikke at blive klar til vores 10 års jubilæum, men vi håber, vi kan slå dørene op i løbet af marts", fortæller bedemand Lene Yde. 

Indtil da holder de til lidt længere oppe af vejen hos Bedemand Yde - på Fjordvej 83 i Munkebo.

Det var John Yde, der overtog Bullerup Begravelsesforretning tilbage i 2012 fra Leif Vinther i Bullerup, men i løbet af årene er det Lene og hendes to ansatte, der er blevet de velkendte ansigter i de fire afdelinger. Sidste år overtog Lene endeligt begravelsesforretningen, og i den forbindelse fik afdelingerne et hovednavn – Bedemand Yde.

De sidste år med Corona har været udfordrende i forhold til samtaler med pårørende, restriktioner i kirkerne og indrejseforbud. Men hos Bedemand Yde har de fortsat som hidtil, blot med lidt håndsprit og mundbind, da det personlige møde med de pårørende er det allervigtigste. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også